Voordelig, snel en mals!

Prima ervaring, voor herhaling vatbaar

Keurige service, snelle bezorging en zeer goed kwaliteit vlees

Had een leuke bestelling geplaatst, werd gebeld dat ze iets niet konden leveren en if ze het mochten vervangen door iets anders(hogere waarde). Na mijn toestemming vlot en keurig geleverd. Erg tevreden met de service, en heerlijk vlees.

Zeer tevreden! Een aandachtspunt! Het imballagemateriaal, zoals de box en de koelblokken. Maak een retourzending mogelijk om het te kunnen hergebruiken of recykelelen! Het is zonde voor het milieu om dit elke keer weg te moeten gooien. Vincent van Asselt

Bestelling kwam volgens afspraak binnen en meer dan keurig vacuüm verpakt in een piepschuim box met icepacks.

Prima topvlees

Uitmuntend kwaliteitsvlees geleverd, zeer malse allemaal en alles goed koel geleverd. Topvlees dus en zeker aan te bevelen.

goed verpakt en lekker vers

Alle vlees was goed verpakt en koel bewaard. Het vlees ziet er vers uit. Wel iets duurder dan de slager.

snel geleverd, goed verpakt, je ziet de kwaliteit.

lekker makkelijk online te bestellen. het wordt goed verpakt volgens afspraak geleverd. Je betaald iets meer maar daarvoor is alles netjes vacuüm verpakt klaar voor de vriezer, Dan het belangrijkste de smaak van het vlees, tot nu toe drie keer gegeten, het was gewoon een feestje, zo hoort vlees te smaken.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Varkensprocureur en shortribs besteld, deze zijn goed ingepakt (piepschuim doos, in plastic zak,elk vlees apart, met koelend gelpack) en werden correct geleverd. Het vlees was van uitstekende kwaliteit! De vrouw en kids hebben er echt van gesmuld, aanrader dus!

Heb het 3 andere aanbevolen en die hebben meteen besteld!

Goede prijs, kwaliteit en levering

Was mijn eerste bestelling, erg goed bevallen. Niets op aan te merken. Binnenkort volgt de volgende bestelling weer

Super vers

Vers vlees, mooie stukken. Zeer netjes en veilig verzonden/geleverd.

Bestelling snel binnen. Goed verpakt. Al het vlees vacuüm verpakt. Echt ideaal!

Goede kwaliteit

Het vlees is van goede kwaliteit! Netjes hygiënisch verpakt en volgens afspraak ook op tijd geleverd.

Klasse vlees

Goede kwaliteit vlees tegen, voor mij, acceptabele prijzen. Ik gebruik het vlees altijd op de BBQ en het is altijd zacht en mals. Iedereen die komt eten smult ervan. Bezorging altijd volgens afspraak. Mogelijkheid tot afhalen ook bij de slagerij in Apeldoorn.

Vers,snell,lekker

Snell geleverd,super goed enbcool verpakt,lekker vers vlees.de smaak was ook super.ik bestel weer bij internet slagrij

geweldig!

veel keuze, lage prijs, goede kwaliteit

Zeeeer lekker vlees

Goed gelukt op de bbq

Snelle service en goed vlees

Al meerdere keren besteld. Erg tevreden. Prijs mag op sommige producten soms wat lager.

Super goede kwaliteit en snelle levering

Ik wou dat ik dit eerder ontdekt had :). Probeer vooral de chicken borrelhapjes!

Prima verzorgd

Was geen bekende website,maar zag er vertrouwd uit en dat was ook zo. Dank voor de snelle afhandeling

Perfect vlees, goede prijs, snelle levering.

Vlotte levering, goede producten

prima afgeleverd

Een mooi stuk vlees, perfect tot aan de voordeur.

Wij hebben zooooohhh genoten van alletwee stuk van 362 gr, runderentrecote grasgevoerd. Heerlijk!!!

Nu heerlijk nagenieten van een super mals stuk vlees. Dachten eigenlijk dat dat niet meer bestond maar toch...., nu de Iberico nog 'testen.

Mooie stukken vlees