KWALITEIT VLEES BETROUWBAAR

Voor het eerst een bestelling gedaan. Keurig verpakt en verzonden. Makkelijk kan direct in vriezer. Vlees is van goede kwaliteit. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Ik ga zeker weer vlees bestellen. Ze denken mee, wanneer je graag een andere porties verdeling wil hebben. Gewoon makkelijk, bij je bestelling een opmerking plaatsen voor een andere portie verdeling en wordt keurig zo afgeleverd. Zeker aan te bevelen.

Prima, goed vlees en snelle goede levering

prima hoeveelheid lekker stoofvlees om mijn Belgische herinneringen weer op te roepen.

lekker goed vlees

goed en lekker vlees, het zijn flinke porties. (250gr per stuk zo ongeveer) daardoor word het wat aan de dure kant. vind het n.l best aan de prijs. Als de porties kleiner zijn is het gewicht ook minder en heb je voor dezelfde prijs meer stukjes vlees. verder super en snelle levering. de piepschuim bak vind ik wel lastig voor de container. (statiegeld? en inleveren of de bezorger neemt het weer mee, misschien is dat ook niet helemaal handig, maar wou het even gezegd hebben)

Gewoon goed......

Super goed bevallen, wij komen zeker terug.

Perfecte levering

Ziet er mooi verzorgd uit,levering volgens afspraak. .

Super service en kwaliteit

Sinds ik vlees klaarmaak van Internetslagerij ruikt en smaakt het ook weer naar écht vlees. De verpakking is erg verzorgd en netjes en de prijzen vallen erg goed mee. Ik ben echt blij met jullie

Top vlees! Goed verpakt en snel geleverd!

Mooi en smaakvol vlees. Het bestellen gaat gemakkelijk en de website is duidelijk over wat je krijgt. Het vlees is verpakt in vacuümzakken en zit in een goede doos met coolpacks die alles goed koud hebben gehouden.

Super kwaliteit!

Ik heb nu 2x besteld en allebei de keren heb ik goed en mooi vlees geleverd gekregen. Het vlees is per stuk verpakt en nog goed bevroren als het geleverd wordt. Dit is echt 1e klas kwaliteit. Ik ga hier zeker weer bestellen.

prima kwaliteit en goed verzorgd transport

Alleen maar positief; bestelling kwam goed gekoeld aan; en de kwaliteit van het geleverde was prima. Zeker voor herhaling vatbaar

Super geleverd en super vlees

Super geleverd en super vlees

Lekkerste tournedos die ik ooit heb gehad.

Snelle levering en een waanzinnig mooi stukje vlees!

Snel en goed geleverd

Goede kwaliteit spareribs gehad

Zeer tevreden met de kwaliteit!

Ik heb nduja en gegrilde worst gekocht. Het is perfect kwaliteit, smaakt heerlijk, alle twee is netjes verpakt, en ook snel levering. Echt een aanrader!

Zeer goed!!

Mijn ervaring is zeer goed!! Internetslagerij dat raad aan alle kennis van mij!! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Timing levering...

Heerlijk vlees, snelle bezorging, top

Supergoed vlees

Super kwaliteit! Scherpe prijzen!Snelle levering!

kwaliteit vleesch !!!

Goede kwaliteit vleesch Snelle levering Goed gekoeld/verpakt Prijs/kwaliteit top Hygienisch (gevacumeerd) verpakt

Goede kwaliteit van het vlees. Komt goed gekoeld aan.

Ik heb alleen positieve ervaringen met het vlees, de service en verpakking. Mijn complimenten voor jullie bedrijf.

Super kwaliteit voor een goede prijs!

Maken hun belofte meer dan waar. Snelle levering, goed verpakt en top vlees.

Goed en lekker vlees.

Snelle levering en goed communicatie.

Makkelijk

Makkelijk bestellen, snel in huis. Goed verpakt. Allerbelangrijkste.... lekker vlees!

Heerlijk vlees

Perfect verpakt en supersnel geleverd

Topvleesvis en service

Fantastisch kwaliteit vlees en vis Elke dag lijkt het of we uit eten zijn Prima service! Topbedrijf