Het was nieuw voor mij om bij hen te bestellen. Het was echt top, keurig verpakt en heerlijk vlees.

de beste

tot nu is dit de beste slager online

Super vlees

Vlees van horeca kwaliteit!!

Prima vlees!

Goed vlees, goede prijs en snel geleverd!

Ideaal

Netjes aangeleverd, mooi op tijd. Super

Goede producten

Mooie en kwalitatief goede producten en snel geleverd. Top service!

Alles keurig ontvangen, ziet er goed uit allemaal.

We moeten het meeste nog testen maar tot zover perfect :)

Supergoede kwaliteit en service

Bestelling was tijdig en compleet geleverd. De kwaliteit van het vlees was super. Precies zoals ik het had verwacht. Absoluut een aanrader.

Ben zeer tevreden!

Voor het eerst via internet (bio) vlees besteld. Bestelling was in goede orde ontvangen, zelfs nog bevroren aangekomen. Top! Ga zeker nog vaker bestellen bij jullie.

top service

Altijd goed

BBQ Nerds

Zoals wij gewend zijn is het een goede service zoals je hoopt dat het zal gaan. Vlees is van goede kwaliteit en ze houden je goed op de hoogte.

snelle levering ,heerlijk vlees

goed verpakt en gekoeld en snel geleverd Heerlijk vlees

Goede Slagerij.

Na een paar dagen kwam het vlees binnen ,prima gekoeld en zag er toppie uit,aanrader dus.

Goede levering, goede producten maar slechte website

Er zijn problemen met de website, ik kreeg af en toe het onderliggende WordPress platform te zien. Kan een account aanmaken maar je kan niet inloggen. De servicedesk naar dit probleem toe was bagger. Het vlees was goed en levering was top. Ik geef het een 3 omdat het bestellen niet echt klantvriendelijk is. Betaal ik liever een paar euro's meer voor een goede service.

Elke maand een goed gevulde vriezer

Ik heb goede ervaring met deinternetslagerij.nl. krijg altijd netjes mijn vlees goed verpakt. Heerlijk vers vlees.

Prima service & product !

Snel geleverd en heerlijk vlees !

Goede levering en kwaliteit

Vandaag de Australische Prime rib 6 uur sous vide gegaard en daarna op de Green Egg afgefakkeld. Super!!

Mooi vlees!!!

Keurig koud geleverd, mooi vet mangalicavlees

Heerlijk stukjes vleesch

Vlotte,goed verpakte,gekoelde levering

Duidelijke website, vlotte verzending en het vlees zat in een box met koel element. Het vlees(pulled pork) heerlijk mails en inkleuring precies verpakt.

Beter kan het niet

Mooi lekker vlees wat wil een mens nog meer

Zoals gehoopt

Ideaal dat er de volgende dag geleverd kan worden en dat ook nog naar een verzamelpunt.

Beste prijs en beste kwaliteit !!

Heeeerlijk!!!

Wat is beloofd gebeurt.

Goed verpakt en gekoeld prima vlees en botten voor mijn bouillon

goede Keuze

Prima vlees/ goed verpakt/snelle levering