Top vlees!

Het Vlees wordt goed verpakt,en het vlees is top kwaliteit echt een aanrader de internetslagerij zeer tevreden!

Gewoon goed

Enorm veel keuze en een goede prijs, en snel geleverd, wat wil je nog meer.

Fijn bedrijf

Snelle levering van goed vlees

super goed vlees mals en lekker

na mijn aankoop was er een fout in de levering. en na een telefoontje alles goed geregeld . op tijd de levering gekregen . en een bonus voor de fout . zou iedereen maar zo reageren . kan dit bedrijf aanbevelen.

Lauw bezorgd en bedorven voor het te kunnen eten

De bestelling werd door DHL tussen de normale pakketjes geleverd. Ijs was zo goed als gesmolten en het vlees dat wij bewaard hebben, hebben wij naar een paar dagen weg kunnen gooien aangezien het gewoon bedorven was. Kan niet gezond zijn om het op deze manier met voedsel om te gaan. Nu alsnog naar de slager.

Goede kwaliteit/ prijs verhouding

Voor de eerste keer besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Leuke bijkomstigheid, het is ook nog eens redelijk betaalbaar. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen.

Heerlijk vlees!

Goede levering erg prettig dat het na 17uur wordt bezorgd echt top! Kwaliteit van het vlees is bijna beter dan menig restaurant in 1 woord heerlijk!

Goede service en kwaliteit

Ik had 3 producten besteld allereerst de bezorging was goed in een gekoelde doos aangekomen. de rollade vond ik zelf wat droog en in het midden een brok kruiden na het snijden van plakken kruiden verwijderd niet lekker als je plak opeet. de beenham is geweldig erg goed van smaak kan ik ook aanbevelen door dat het een groot stuk is en zelf de plakjes snij blijft de vocht en smaak goed behouden ook de leverworst smaakt vele malen beter den die van de supermarkt als je van een smaakvolle leverworst houd zou je deze eens kunnen proberen

Lekker vlees

Altijd goed ontvangen. Heerlijk goed stukje vlees..

Prima vlees en levering

Slow coked procureur. Heerlijke pulled pork van gemaakt. En de beenham was goed gelukt met een dille honing mosterd glaze.

Goed koud ontvangen. Geweldig vlees voor op de bbq. Top

Levering goed en duidelijk.

Goede levering, alleen de producten waren licht ontdooid. Wat het opnieuw invriezen niet bevorderlijk is voor het bestelde product.

Kwaliteit

Goed vlees goede prijzen

Kwaliteit vlees zeer goed, Levering kan beter , als je aangeeft dat het pakket bij de buren afgeleverd kan worden als je niet thuis bent en het dan toch gewoon voor de voordeur neergezet word terwijl je niet thuis bent is wel vreemd, jammer van de transporteur. Pakket was overigens wel perfect ingepakt

Goede service en nog betere kwaliteit

's ochtends besteld. In de middag afgehaald en op de bbq en daarna 's avonds een spontaan en heerlijk feestmaal van zeer goede kwaliteit

Levering uitgesteld door PostNL

Door een feestdag werd de levertermijn niet gehaald. Wat ik nog kan begrijpen, alhoewel de website daar melding mocht van maken. Maar daarna is door PostNL de levering niet gehaald op zaterdag. En pas maandagavond geleverd. Maw zending is 72 u onderweg geweest. Gevolg vlees ontdooid geleverd, niet meer voor consumptie geschikt. Jammer. Ondertussen is er contact geweest en wordt de bestelling terug betaald. Misschien de communicatie naar de klant bij vertragingen door feestdagen verbeteren. Zodat de klant al op de hoogte is dat de levering al niet de dag erna verzonden wordt zodat hij ook niet nodeloos de dag na de feestdag zit te wachten.

Goed vlees

Goed vlees snel en goed verpakt geleverd.

Zeker nog kopen

Goed vlees

Goed vlees en betaalbaar bij deze slager

Fijn bedrijf

Goed geholpen, lekker vlees ontvangen..

Lekker vlees

Lekker vlees ontvangen..

altijd goed

Altijd goed vlees en snel ontvangen...

great fresh meat,

2 star's off due to the packaging, understand that its needed to keep it fresh but a return service of the packaging to use in the next order would be very beneficial

Smeken voor een beoordeling

3 berichten sturen voor een beoordeling in een 1 dag een beetje hopeloos