Heerlijk vlees

Heerlijk vlees!

Ondanks 1 dag vertraagd door PostNL kwam het vlees in uitstekende conditie aan.

Duidelijk en snel

Zeer netjes verpakt en goeie kwaliteit vlees.

Alles wordt erg netjes verpakt. Goed bevroren geleverd. Mooie kwaliteit vlees.

geweldig vlees en snel geleverd

Wederom een zeer goede ervaring met Internetslagerij. Makkelijk te bestellen vlot geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd.

Tot nu toe goed

Keurig verpakt. Snel geleverd tegen een goede prijs. Heb de wagyu sucadelappen op en die waren heerlijk..de runderwang was niet ontvliesd. Zeer jammer, want ik heb dat zelf moeten doen met een aardappelschilmesje. Dit gaat zeeeeer moeilijk en er ging bijna de helft van het gewicht af. Verder afwachten

top.

Mooie kwaliteit vlees en hoefde niet op zoek naar een slager die deze mooie kalfsschenkels verkoopt. Goed verpakt!

Te duur

Vacuum was niet vacuum.

Snelle levering. Duidelijke omschrijving van het product. Tevens top kwaliteit.

Netjes geleverd, goede kwaliteit vlees!

Overzichtelijke site, perfect voor grote stukken vlees voor de bbq.

Mooi vlees voor prima prijs, en top bezorgd

Besteld en een paar dagen later een postbode met een tempex doos met prachtig vlees er in ! Top

Gede kwaliteit en snelle levering

Superkwaliteit en netjes verpakt

Goede service! Goed verpakt!

Snelle levering en kwaliteit

Kwaliteitsvlees

Feestje thuis en geen zin om bij losse adressen het vlees te halen. Alles bij een leverancier kunnen bestellen én gebruiksklaar op kunnen halen, zo gepiept bij de Internetslagerij! Super kwaliteit vlees mee gekregen. En alles is op gegaan!

Prima service, prima vlees

Bestelling kwam op de gewenste dag. Was helemaal in orde. We gaan hier vaker vlees bestellen.

waar voor je geld

uitstekende kwaliteit en prijsverhouding

mijn pakket kwam mooi bevroren over,en prima bezorgt. Dit is voor herhaling vatbaar. m,v,g Bart Bor.

Lekker vlees, makkelijk besteld, snel geleverd en niet duur!

Uitstekende ervaring. De kwaliteit van het vlees is uitstekend zeker voor de prijs!

Too

Ik heb het vlees laten bezorgen op een bezorglocatie bij mij in de buurt. Mooie brisket! Wordt verpakt in een piepschuim doos met 2 koelelementen. Was savonds om 20.00 nog steeds bevroren uit de doos. Ga hier vaker bestellen!

Brisket ongeschikt voor low&slow

Kwa afhandeling en levering was het uitstekend. Het lage cijfer gaat voornamelijk over de kwaliteit van het stuk vlees. Ik had een 5 kg brisket besteld en heb deze low and slow bereid bij een constante temperatuur van 120 graden. De flat was gort droog en de point was ronduit smerig. Naar mijn idee was de spier zelf ook weg gesneden en zat alleen de vet zeem er nog. Aan de andere kant was ook de volledige fatcap er vanaf gesneden. Ook dit zorgt er voor dat niks de brisket beschermd tegen uitdroging. Beter bieden jullie een angus of ander vet ras aan in plaats van normale NL koe. Nogmaals, het bedrijf zelf echt goed. Dit is gewoon en misser.

Heerlijk vlees! Snelle levering.

Ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering En alles word netjes verpakt

Perfecte service!

Fijne service en door een foutje bij ons konden ze het als nog op tijd leveren. Goede kwaliteit vlees en waar voor je geld.

Godes vlees

De kwaliteit en smaak van het vlees is niet te vergelijken met de disounter. Het vlees smaakt naar vlees en zelfs na overriding nog sappig en smaakt naar vlees.Ik heb al lang geen varkensvlees en rundvlees meer gekocht im discounter. Omdat het echt niet meer mogelijk is om te eten. Lg

Voor het eerst hier besteld.Het vlees ziet er goed uit en was ook goed verpakt.