Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. In verleden terughoudend met bederfelijke goederen bestellen via internet. Internetslagerij komt na wat men beloofd. Dit betrouwbare levering en uitstekende kwaliteit van producten. Aanrader dus!
Nvt
We gaan zeker nog eens bestellen bij de Internetslagerij. We hebben de wild duo geprobeerd. Deze was zeer mals en de grootte van de porties waren perfect. Daarbovenop bieden ze een snelle en super service.
Het vlees is prima, goed verpakt en verzending etc. verloopt perfect. Wat wel jammer is, is dat de kalfsschenkels die ik besteld heb erg verschillend zijn in grootte, dikte en ook enorm verschillen in hoe groot het mergpijpje in de veerschillende stukken is. Dat is wel jammer als je per persoon 1 kalfsschenkel bereid en dus iedereen andere hoeveelheden krijgt.
Dag Jens, Hartelijk dank voor uw review. Ik begrijp uw verhaal. Het is helaas niet mogelijk alle schenkels in exact dezelfde maten te zagen. Een schenkel wordt gezaagd uit een bovenpoot en deze is niet overal even dik. Hier kunnen er een aantal uit gezaagd worden. Dit is de reden dat schenkels dus verschillend zijn in formaat. U zult wel gemerkt hebben dat onze schenkels vaak zwaarder zijn dan u besteld, dit is een extraatje...... Hopen u hiermee te hebben geïnformeerd over het proces van dit product. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Snel geleverd, keurig verpakt, mooi vlees
Zeer positief
Prachtig mals en goed vlees... Maar ook de vis 👍
De bestelde rollade was heerlijk.
Internetslagerij levert echt heel goed vlees en is snel. De produkten worden goed gekoeld verpakt en afgeleverd.
Prima verzorgd voor de levering en op afgesproken tijdstip
Vlees bestelling goed verpakt en zeer koel afgeleverd!
Voor het eerst BBQ vlees online gekocht, een procureur van 2 kilo, incl. rubs en GrateGoods sauzen. Prima geleverd, vlees mooi gekoeld. Dag erna vlees op de Bastard, uurtje of 9-10 verder superlekkere Pulled Pork geworden. Ook dat was eerste ervaring met Low&Slow, met prima resultaat. What's next, zullen we maar zeggen. Met Kerst maken we een winter BBQ met hele gezin, ook al voor het eerst. Lijkt me top te worden, bestelling volgt!
Voor meerdere bbq sessies vlees besteld (varkensprocureur, buikspek, bavette etc..) en alles zoals gehoopt! Goed koud verzonden. Icepacks waren nog grotendeels bevroren op moment van leveren. Zeer tevreden en aangeraden aan familie en (bbq)vrienden!
Zoals gewoonlijk, goed verpakt, prima vlees, snel oed gekoeld geleverd. Alleen jammer dat er geen leverworst, paardenwirst en andere soorten karbonades wordt geleverd.
Zeer goed vlees lekker mals Goed over te spreken
Particuliere bestelling 's morgens geplaatst en eind van de middag stond mijn bestelling al klaar om op te halen. Heerlijke producten!
Voor het eerst vlees besteld via internet. Snelle bezorging vlees is goed ingepakt. Ik heb het nog niet bereid maar het ziet er goed uit. Op een mail van mij werd snel gereageerd. Zal in de toekomst zeker weer bij deze slager aankopen doen.
Na mijn bestelling was ik toch wel erg benieuwd.. Maar de kwaliteit is perfect en het wordt netjes en met koelelementen geleverd.. Zal zeker vaker bestellen..
Goed, vers vlees. Topkwaliteit. Vlees blijft na bereiding lekker mals. Is nu de 2de x dat ik vlees besteld heb en ga dit vaker doen. Een aanrader
Al diverse keren vlees besteld, en het is elke keer weer super. Goed verpakt, en het word bezorgd wanneer je wil. Kortom, ik zal zeker blijven bestellen
Enigszins huiverig om de kwaliteit maar alles echt perfect....ga zo door.
Prima vlees, niks mis mee en goede prijs/kwaliteit verhouding. Verpakking is netjes en doordacht met voldoende vrieselementen en de bezorging is uitstekend verzorgd. Voor de luie klant, zoals ik :-) , een prima oplossing om zo in een half uur de vriezer goed te kunnen vullen met kwaliteitsvlees.
Beste heer van Galen, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben uw bestelling nagekeken en al uw vlees betreft vers. Een heel groot deel van ons assortiment is supervers. Dit verklaart ook dat uw vlees niet bevroren was. Wij begrijpen uw misvatting omdat vele webwinkels alleen diepvries leveren. Hopen u hiermee gerust te hebben gesteld. Mochten er toch nog twijfels of vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Veel plezier met uw vleespakket en hopende tot een volgende keer. Met vriendelijk groet, Team internetslagerij
Originele beoordeling
Prima vlees, niks mis mee en goede prijs/kwaliteit verhouding. Verpakking is niet best want hoewel vlees in piepschuimen doos zat incl. vrieselementen was het vlees nagenoeg ontdooid terwijl de elementen wel bevroren waren. Conclusie: vlees kwam niet uit de vriezer van de geselecteerde slager en eerlijk gezegd weet ik niet of dat wel o.k. is. Aanbevelen --> ja? nee? ik mis de optie "misschien" en aangezien ik niet weet of het ontdooide vlees mag/kan is de aanbeveling "nee" uit voorzorg
snel geleverd goed verpakt rollade top
Telefonisch contact gehad omdat we enkele vragen hadden. Keurig te woord gestaan. Het vlees is van bijzonder goede kwaliteit, dik tevreden dus....een 10
Voor mij de eerste keer. Prima verzorgd Dik tevreden. Pieter Bresser