goed verpakt, snelle levering, top

ik heb 3x vers vet spek besteld. levering naar Antwerpen. snelle levering, zeer goed mooi verpakt. gekoeld. gewoon top! ik ga zeker vaker bestellen. bedankt voor de service. post.nl heeft niet zo'n goede reputatie qua leveringen en bezorgingen in België..OF ze komen niet OF ze komen niet en laten ook niets weten. al tig keren gebeurd dat we voor niets hebben zitten wachten. dus beetje bang dat ik mijn bestelling niet zou ontvangen daar het om 'vers vlees' ging. (dit staat buiten de service van de Internetslagerij.nl natuurlijk).

Altijd goed vlees gehad en snelle en goede levering

Erg goede ervaring mee nooit problemen gehad mooi vlees snelle levering

Het paket kwam binnen 24 uur aan en was nog goed gekoeld. De site is alleen niet duidelijk hoe je het adres van een afhaal punt kan opgeven. En kreeg op mijn kop van het afhaal punt dat het de volgende keer terug gaat. Misschien kan de site duidelijker gemaakt worden.

Van Internetslagerij.nl kunnen nog veel webshops van leren

Voor het eerst besteld op advies van kenners. Fijne website om te bestellen, groot assortiment, snelle en nette levering. Echt goed vlees! Door foutieve informatie op de website, kreeg ik gemarineerd vlees wat eigenlijk niet de bedoeling was.. Internetslagerij.nl is erg coulant geweest en heeft uit eigen initiatief stappen ondernomen richting mij als klant en de website aangepast. Daar hou ik wel van: direct en recht door zee. Dan weet je ook waar je als klant aan toe bent. Daar kunnen nog veel webshops een puntje aanzuigen. Bedankt internetslagerij.nl voor de goede service, het vlees was heerlijk! Tot de volgende keer!

Netjes goed bereikbaar flexibel bereid mee te denken

De bestelling die ik had gedaan zou op woensdag morgen geleverd worden. Ik werd echter opgeroepen voor een spoedonderzoek in het ziekenhuis. Toen ik belde was men vriendelijk, flexibel en bereid mee te denken en kon de bestelling nog opgeschoven worden naar de donderdag. Het vlees was goed verpakt en koel toen het aankwam en zag er goed uit. Ik ben heel tevreden

Makkelijk te bestellen, goede website. Gewoon fantastisch.

Snelle levering, netjes verpakt en goed gekoeld

Mooi vlees van goede kwaliteit.

TOP quality

Fast delivery and high quality meats.

Goed vlees

Over het algemeen goed vlees, goed verpakt en verzonden. Niet de goedkoopste. Ossenworst is heerlijk maar prijzig. Nu nog leverworst, schouderkarbonade en droge worst in het assortiment graag.

Fijn geregeld!

Voor het eerst online vlees besteld, erg benieuwd hoe dit ons zou bevallen. Alles is eenvoudig uit te zoeken op de website, al mag er wat mij betreft bij alle producten wel wat meer toelichting wat het precies is en hoe lang je uit zou moeten trekken voor de bereiding, met name bij de grotere stukken vlees. Voor nu vlees voor de barbecue besteld, wat nog koud (en deels bevroren) geleverd werd. Na bereiding was het erg lekker, kwalitatief goed en mals. Echt een aanrader!

Heerlijk vlees

Het vlees was heerlijk en levering volgens afspraak. Top.

Prima vlees prima levering

Vlees geleverd op de afgesproken datum. Vlees is van prima kwaliteit tegen een goede prijs

Teleurstellend

Brisket moet niet worden aangeboden in stukken van 2 kg. Goed stuk point, maar klein stukje flat. Helaas moet ik dit vanuit ervaring leren. Volgende keer 5kg bestellen en hopen dat het een whole packer betreft.

kip en gehakt prima

prima vlees

Super vlees heel goed voor de BBQ

Uitstekende service, prima prijs/ kwaliteit verhouding!

Zeer snelle en nette levering, alles keurig verpakt en gekoeld. De eendenborstfilet was meer dan zalig, gehakt absoluut prima, de rest zit nog n de vriezer, maar ik ga er van uit dat het van dezelfde kwaliteit is. Ik heb mijn nieuwe vaste slager gevonden!

Nog niet alles opgegeten maar tot nog toe zeer tevreden

Vlees kwam goed gekoeld aan . jammer van de Bavette ik had een kilo besteld maar bleken 2 stukken van een pond te zijn. We hebben ze evengoed met smaak opgegeten. Hoe kan ik op de site aangeven dat ik het in een stuk wil??? Verder erg tevreden. zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk

Voor het eerst besteld bij internetslagerij. Heel goed bevallen. De diamanthaas (jodenhaas) was super! Heerlijk vlees

Helemaal top

Prima vlees, snel geleverd en goed gekoeld bij mij aangekomen. Ik had een top bbq!!!

Prima site, snelle levering! (Over de kwaliteit kan ik nog niks vertellen, helaas nog geen BBQ weer geweest, maar ziet er lekker uit)

Supervlees . Goed verpakt ook op hete dagen .top internetslagerij

Wij zijn niet overtuigd dat de Internetslagerij kan voldoen aan wensen particulieren

Beide onze eerste ( proef)bestelling 15 juli jl. onder andere 500 gram varkensprocureur mangalica vers besteld en ontvangen diepvries. Heb toen direct na ontvangst op gebeld en mijn ongenoegen kenbaar gemaakt! De reactie was O sorry dat passen wij wel even aan in het bestand! De twee bestelde tournedos van 150 gram verschilde van gewicht en de 2 tournedos van 200 gram zijn eigenlijk van het midden gesneden Chateaubriands en waren ook niet aan het gewicht. Het viel ons wel op dat de gewichten inclusief de vacuum verpakking zijn! Om nogmaals te worden overtuigd of onze twijfels terecht zijn hebben wij nog een (proef ) bestelling geplaatst op 23 juli jl. en bestelde we o.a. twee Tournedos Iers vers van 500 gram en ontvangen tot onze verbazing chateaubriands als een dubbele portie gesneden en in het geheel niet voldoet aan de getoonde afbeelding van de Tournedos . Ook hier was het gewicht inclusief de vacuum verpakking en zelfs 1 van 485 gram. Dus bij een gezamenlijke bestelling met collega’s moeilijk te verdelen of uit te leggen. Hadden bij het plaatsen van de bestelling bewust gevraagd zie NOTITIE op de bestelling “Graag gelijke delen ossenhaas! “

uitstekend en smaakvol

levering zoals beloofd mooi en hygiënisch verpakt kwaliteitsproduct boordevol smaak wij hebben er heerlijk van gegeten

Top vlees

Op de warmste dag ooit mijn zending bevroren ontvangen; TOP!!!

Terwijl de temperatuur donderdag boven de 40graden kwam, is mijn bestelling perfect gekoeld aangekomen! Ik had oa bevroren schnitzels besteld, deze waren nadat ik ze om 18:00uur op het post-nl afhaalpunt ophaalde nog steeds bevroren! Verder zag het vlees er perfect uit, mooie portionering en de diamanthaas die ik inmiddels gegeten heb, was erg lekker. Eventueel verbeterpuntje (ik weet niet of ik er overheen gekeken heb): mogelijkheid om op een andere dag geleverd te krijgen (ik bestelde op zaterdag en wilde mijn vlees pas donderdag hebben. In de bevestiging stond dat het dinsdag geleverd zou worden. Eea echter snel opgelost door de service afdeling)