Uitstekende service en goed vlees

Heldere website Goed geregeld Snelle levering Goed verpakt Goed vlees Kortom: helemaal goed!

Goede service, lekker snel, lekker vlees!

Nog even gebeld omdat ideal-betaling wat vaag ging. Prima te woord gestaan. Levering was mooi op tijd en vlees prima.

Vlees kwam de dag erna helemaal goed verpakt en gekoeld aan Kwaliteit van de brisket was ook uitmuntend

Klasse service en vlees

Vlees opgehaald op een zaterdagmorgen, goed verpakt en goed gekoeld. Vlees was goed vacuüm verpakt. Kwaliteit ziet er goed uit en de picanha was heerlijk. Nu nog even wachten en dan gaan we de chateaubriand proberen.

Geweldig, super goed verpakt, uitstekende service bij afhalen.

Voor de 1e keer iets besteld bij de internetslagerij, geen idee wat ik ervan moest verwachten. 2 dagen ervoor besteld en aan gegevens dat ik het kwam ophalen. ieder stuk vlees zit apart verpakt en omdat ik nog even moest rijden hebben ze ook nog 2 koelelementen toegevoegd. Gekocht T-bone steak, voorgegaaarde spareribs gemarineerd en duitse braadworst. Alles super lekker en mals. Het zal zeker niet bij 1 keer blijven.

Alles goed

Zeer goed goed gepositioneerd zelfs meer dan ik besteld had

Goede kwaliteit, snelle levering,goede service.

Goede service, kwaliteit super. Communicatie soepel.

De bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Er worden maatregelen genomen om het gekoeld te houden tijdens en na het leveren. De buikspek, rundernek en short ribs waren van top kwaliteit. Na een halve dag op de smoker hebben we immens genoten van het vlees! Wat wel tegenviel was de kwantiteit van de Australian Grain Fed Short Ribs. We hebben 1700 gram besteld en dit was niet in 1 stuk geleverd, maar in twee. De kleinste portie was van ongeveer 300 gram. Dit stuk was dus nutteloos om op de smoker te gooien. We hopen dat in de toekomst hier rekening mee gehouden wordt!

Lekker gewerkt

Ik had verwacht dat er vanuit het bedrijf zelf bezorgd zou worden. Dit gebeurt namelijk ook bij koop een koe .nl Dat bleek niet het geval maar maakte achteraf niet uit omdat het vlees zo degelijk verpakt was!!

Uitstekend buikspek, vlot geleverd

Prima Buikspek ontvangen, prima verpakt en gekoeld. Bestelling en levering eenvoudig en snel.

Dit is DE topslager !!

Als ik Internetslagerij.nl een cijfer zou moeten geven voor de geleverde produkten, dan geef ik voor zowel het gekoeld verzenden als voor de produkten als cijfer een dikke 10 ! 1 Verbeterpuntje is ervoor zorgen dat echt alle produkten van Internetslagerij.nl vers geleverd kunnen worden (wat nu nog niet zo is). Als alles vers geleverd kan worden, geef ik als cijfer een 10+ !!!

super bediening, lekker vlees en snelle levering

Aan te raden.

Prima vlees, op tijd geleverd en netjes gekoeld verpakt

Erg goed!

Lekker en niet duur

Het vlees werd keurig verpakt en op tijd geleverd. De bbq viel erg in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

perfect, goede service

Snelle levering, goed vlees, keurig verpakt en gekoeld geleverd.

Het vlees was super

Super kwaliteit vlees

heel goed assortiment

Blij verrast door het assortiment. Nduja gevonden hier en toen nog maar wat meer besteld. Perfect gekoeld en snel geleverd.

mooi geprijsde dik bevleesde ribben. erg lekker

optijd snel en goed gekoelde levering

Snelle service en mooie producten.

Voor het eerst via deze weg vlees besteld op aanbeveling van vrienden. De omschrijving van het vlees is duidelijk en er is voldoende keuze.

Slecht

Bestel een een “Polderhoen” Vervolgens leest ik op het etiket POLDERHOEN herkomst uit Australië en geslacht in Australië Een (d)(z)uur kipje.

Mooi Assortiment en snelle levering

Verpakking van producten ziet er verzorgd uit en bestellen ging makkelijk.

Zeer goed vlees !!

Goeie service , alles mooi ingepakt gekoeld Geleverd en snel Top

Snelle service, prima kwaliteit

Mooi stuk cite de boeuf, snel geleverd, goed verpakt om kwaliteit te garanderen.

Goed en mooi vlees

Ruime keuze aan vlees, tegen een betaalbare prijs. Vlees ziet er mooi uit en de levering ervan is netjes geregeld.

Goed vlees - correcte levering