Pluspunten
Zeer tevreden over de kwaliteit en de levering alles was perfect. Van de gratis gehakt 2 heerlijke burgers van gemaakt en zal ik opnieuw bestellen.
Pluspunten
Goed telefonische service en levering. Kwaliteit vlees en vis perfect.
Pluspunten
Kwaliteit en prijs van het vlees Levering in doos en met gelpacks was perfect
VerbeterpuntenTips en recepten over minder gangbare stukken vlees
Pluspunten
Snel bestellen, duidelijke site en op tijd geleverd. En kwaliteit van het vlees is super
Pluspunten
Goede website Keurige en snelle levering Hoge Kwaliteits producten
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit
VerbeterpuntenOptie s’avonds bezorgen mist
Pluspunten
Snelle en zeer goede levering. Vlees kwam bevroren aan en was van goede kwaliteit!
Pluspunten
gewoon correct voor bezorgen en levering van het vlees
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website. Alles zeer goed verpakt.
VerbeterpuntenMeer keuze in verpakkingshoeveelheden.
Pluspunten
Goed verpakt en mooi vlees. Snelle levering! Ga zeker vaker gebruik van maken
Pluspunten
Heerlijke procureur, pulled pork was genieten. Rundernek zit in de slowcooker, ziet er ook prachtig uit. Snelle levering en alles goed verpakt.
VerbeterpuntenDe shortribs waren ingevroren, maar bij aankomst toch een klein beetje ontdooid, wellicht is dit bevroren vlees nog iets beter te verpakken.
Pluspunten
Groot assortiment, redelijk geprijsd, snelle service
Pluspunten
Perfecte levering van goede producten!
Pluspunten
Snelle levering, en een goed product!
Pluspunten
Mooie keus...snelle levering...mooi vlees..dus wat wil je nog meer
VerbeterpuntenVooral door gaan !!,!
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort...goed vlees, goed verpakt snelle levering. Ga zo door.
Pluspunten
Fantastisch varkenswangentjes, veel werk maar wel de moeite waard Fantastich services : het paketje werd naar de verkeerd adres geleverd, ik hoefde mijn bestelling niet betalen
VerbeterpuntenStrenger zijn met de Post en goed opletten wat wordt door de Post besloten
Dag Betty, Fijn om te horen dat het verder goed is bevallen. Het is inderdaad een fout geweest waar u niets aan kon doen. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Pluspunten
Goede site, veel info, snelle levering
Dag Angela, Hartelijk dank voor uw positieve review. Hopelijk tot snel....
Pluspunten
Hartelijk dank voor de goede zorg en voor het heerlijke vlees.
Dank u Trudy voor de complimenten.
Pluspunten
Levering is deze middag goed aangekomen. Dit was mijn eerste bestelling bij uw firma en ik ben aangenaam verrast door de manier waarop het vlees netjes en koel verpakt is. Zeer keurig!
Dag Francine, Dat is goed om te horen. Eet smakelijk.