Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
Pluspunten
Kwaliteit vlees is perfect. Locatie is goed, werk op hetzelfde industrieterrein, dus haal zelf af.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Door de drukte van de aankomende feestdagen bij PostNL kwam onze levering te laat. Gebeld met internetslagerij.nl. Ales werd prima opgepakt, oude zending werd teruggenomen en er werd direct een nieuwe zending klaargemaakt. Volgende dag de spullen binnen. Ziet er top uit. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering.
Pluspunten
Ik was gereserveerd om vlees online te bestellen. Kon het wild, dat ik wilde hebben niet in de buurt kopen en ben online gegaan. Mijn reserves zijn weggenomen. De levering en verpakking was uitstekend, maar bovenal was de kwaliteit van het vlees zeer goed. Ik blijf klant.
Pluspunten
Super handig bestellen En wat een top kwaliteit is er geleverd! Keurig netjes verpakt in een verpakkking welke gekoeld aangeleverd was.
Pluspunten
Pluspunten
Het is pas de eerste keer dat ik wat bestelde maar het 1ste stukje vlees heb ik al goedgekeurd.
VerbeterpuntenIk vind de website niet echt van 2018 maar ik kon wel alles vinden wat ik zocht.
Pluspunten
Was wederom een prima stuk vlees!
VerbeterpuntenIk weet niet of dit aan internetslagerij.nl ligt of bij PostNL. Maar bij bezorging aan het pakketten-automaat is mijn 06 nummer niet correct doorgegeven aan PostNL, waardoor ik geen ophaal pincode heb gekregen. Deze heb ik via de klantenservice van PostNL alsnog gekregen.
Dag Niels, Dat is vervelend. Dit hoort niet. Wij gaan navraag doen bij PostNL. Onze excuses. Hartelijk dank voor uw review.
Pluspunten
Top, snel, mooie produckten! Erg tevreden!
VerbeterpuntenToevoegen van extra bestellingen onder zelfde ordernummer is lastig als je bij de eerste voor afterpay kiest dat zou handiger kunnen
Pluspunten
Keurig netjes verpakt en koud thuis bezorgd en lekker vers. Snelle levering
Pluspunten
Ondanks een bestel fout door eigen toedoen prima en snel meegedacht en opgelost. Goed vlees en duidelijk kennis en evt uitleg
VerbeterpuntenFlyer eens door de buurt
Pluspunten
Good quality meat
VerbeterpuntenThey should not mix the frozen with the cold only meat.
Pluspunten
Mooi assortiment en echt goede kwaliteit. Snelle levering en netjes verpakt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
snelle levering ( is mede door de inzet van postnl ) goed verpakt mooi en heerlijk vlees in ons geval ossehaaspuntjes ( stukken )
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
Goede service , snelle levering , prima vlees , ziet er goed uit , complimenten .
VerbeterpuntenGeen .
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit.
VerbeterpuntenIrritante mails over beoordeling van dit bedrijf. Bij niet reageren nog weer een herinnering voor de beoordeling.
Pluspunten
levering zo als aangegeven en vlees van super kwaliteit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De gevraagde producten zijn er ! .. Indien mogelijk per stuk verpakken ... Snelle levering en heel lekker -))
Pluspunten
Snelle levering en wat een super vers vlees!
VerbeterpuntenGeen enkel punt dat ze moeten verbeteren
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit vlees aan een schappelijke prijs,vlugge levering en goed verpakt.zeker een aanrader!
Pluspunten
Packaging was very good, all cuts were well preserved, and meat quality is very good also.