Pluspunten
Het vlees ziet wr fantastisch uit, netjes gekoeld verpakt en op tijd geleverd. De smaak was verrukkelijk !
Pluspunten
Alles ziet er goed en lekker uit op de website - verzending ook vlot en volgens afspraak.
VerbeterpuntenDe grillworst was - ondanks uiterste houdbaarheid tot november 2018 - niet goed meer en smaakte bedorven. Ik zou producten als grillworst niet meer opnemen in het assortiment, te gevoelig voor bederf.
Dag Monique, Dat is vervelend, de grillworst wordt echter wel vers bereid. De t.h.t die u noemt is een diepvries datum vermoed ik. Wellicht dat het hier fout is gegaan. De vers datum is bij 4 graden vermeld. Wij zullen u deze vergoeden en het extern laten testen. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Pluspunten
Groot assortiment Zeer hoge kwaliteit vlees Snelle levering Prettige website
Pluspunten
Vriendelijk en snel geholpen. Vlees was prima.
Pluspunten
snelle goede levering. Goed verpakt en lekker vers.
Pluspunten
Hoewel nog niets geleverd uitstekende afhandeling: tijdens bezorgen een gat in de verpakking gekomen, waardoor Post NL niet heeft bezorgd. Niet fijn als je alles voor een grote bbq hebt besteld in het weekend, maar terugbetaling binnen 1 dag! Dit verdient een groot compliment en geeft mij het vertrouwen weer bij de Internetslagerij aan te kloppen.
Pluspunten
Heerlijke Ierse ossenhaas.....goed gekoeld en snel geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling. Nette compensatie vanwege (aangenomen) te lichte spareribs. Dus kregen wij i.p.v. 5, 6 ribs.
VerbeterpuntenBij ophalen wordt het product minder 'vriesvast' verpakt dan bij verzending.
Pluspunten
prima picanha, snelle levering in goed gekoelde condities .
Pluspunten
- Snel - Goede vlees kwaliteit
Pluspunten
Prima verzending door geisoleerde box met koelelementen. Smaakt prima!
Pluspunten
Levering conform afspraak en prima verpakt en gekoeld. Kwaliteit van het vlees was zeer goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed vlees en snelle service! In de ochtend om 7:00 besteld, en half 9 al een mailtje met het bericht dat de bestelling afgehaald kon worden!
Pluspunten
Zeer tevreden over de constant hoge kwaliteit van de producten.
Pluspunten
Groot kwaliteits assortiment tegen concurrerende prijzen, snelle levering op zelf gekozen datum/tijdvak.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Op tijd geleverd. Heerlijk vlees, verpakt en voorzien van een etiket. Kan zo de vriezer in.
VerbeterpuntenTop. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle correcte levering, goed vlees en goed verpakt
VerbeterpuntenEtiket met houdbaarheidsdata waren niet heel goed te lezen.
Pluspunten
Bestel al paar jaar vlees bij Jan. Altijd goede prijs en topkwaliteit!! Echt een aanrader!!
Pluspunten
Overzichtelijk Gemak Afhalen mogelijk
Pluspunten
Lekker dichtbij natuurlijk, maar ze brengen het tóch wel
Pluspunten
Mooie webwinkel en een uitgebreid assortiment van kwaliteits producten. Goede service....
Pluspunten
Perfect geregeld! Klantvriendelijk. Kwaliteit van het vlees was heel goed.