Pluspunten
Fantastische service
Pluspunten
Levering keurig op tijd en prima vlees.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima vlees en snelle sevice
Pluspunten
Heerlijk mals vlees. Prima verpakt en bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, snelle levering
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf internetslagerij.nl De kwaliteit en de prijs zijn zeer interessant. Alles keurig verpakt zoals het hoort geen overbodige poespas maar degelijk.
Pluspunten
Het vlees ziet er goed uit
VerbeterpuntenEen soort van winkel bij het bedrijf zodat het vlees makkelijk kan worden opgehaald.
Pluspunten
Super goed kwaliteitsvlees!! Echt top!
Pluspunten
Stipt, klantvriendelijk, top service, grote kennis en groot aanbod
Pluspunten
Alles keurig verpakt, ze doen wat ze beloven...ga zo door.
Pluspunten
Goed assortiment
VerbeterpuntenLevering via PostNL duurde 3 dagen i.p.v. 1 dag. Ik had voor levering zaterdag besteld en kreeg uiteindelijk maandag geleverd. Dit kwam overigens door een vertraging bij PostNL echter was voor mij wel,teleurstellend aangezien ik het vlees voor het weekend nodig had en ik daarom alsnog vlees elders moest kopen en extra kosten moest maken.
Beste Nick, Dat is erg vervelend. Het kan met PostNL helaas in drukke tijden een dag uitlopen. Wij verpakken zodanig dat dit ook kan. Onze ervaring is echter wel dat zeker 99 van de 100 pakketten binnen 1 dag afgeleverd wordt. Maar wij begrijpen dat dit voor u zeer vervelend is als u op uw pakket rekent.... Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Pluspunten
Snelle levering, mogelijkheden voor diverse levering tijden en locaties. Heerlijk vlees, gewichten komen overeen met de bestelling.
VerbeterpuntenOplossing vinden voor vacuüm lek door beenderen.
Pluspunten
Vrolijke verkopers
VerbeterpuntenZo vriendelijk blijven voor de klanten en voor de mensen om je heen
Pluspunten
Snelle adequate afhandeling, prima vlees, aanvaardbare prijs, kortom goed zaken doen.
VerbeterpuntenWeet niet!
Pluspunten
Snelle levering prima kwaliteit zeer goed verpakt.
Verbeterpuntenniks op aan te merken
Pluspunten
Best meat ever!
Pluspunten
Heel goed product Snelle levering Supersnelle en behulpzame klantenservice
Verbeterpunten-
Pluspunten
Heerlijk mals vlees en goede seevice en snelle levering
Pluspunten
Klantvriendelijk, servicegericht!
Pluspunten
Snelle bezorging Goed vlees Top bedrijf
Pluspunten
Mooi verpakt geleverd en de volgende dag in huis Goed overzicht wat er allemaal te koop is
Pluspunten
Elke keer weer goede kwaliteit tegen een super prijs. Zodra ik ga bbqen of wat uitgebreider koken mijn vaste adres!
VerbeterpuntenGeen.