Positive
Excellent quality and customer service
Pluspunten
Makkelijke en overzichtelijke website, vlees is top!
Pluspunten
Goed kwaliteit vlees voor een nette prijs
Pluspunten
Mooi vlees in vacuum verpakking en ook nog 2 zakje bevroren bij om vlees te koel te blijven. Snelle service met zeer goed kwaliteit vlees.
Pluspunten
Prachtig vlees luchtdicht en gekoeld verpakt. Top
Pluspunten
Prima kwaliteit. Zeer klantvriendelijke behandeling. Het ophalen bij de slagerij is ook altijd keurig geregeld.
Beste Wim, Hartelijk dank voor de mooie review. U heeft helemaal gelijk, een aantal foto's worden op dit moment niet weergegeven vanwege een storing. Hier wordt aan gewerkt en hopen zsm deze verholpen te hebben. Met vriendelijke groet, Team Internetslagerij
Pluspunten
Super levering, alles netje verpakt en je kunt zelf de leverdatum aangeven . Goed en lekker vlees, veel beter als het supermarkt vlees. Het is elke dag weer genieten van een goed stuk vlees
Pluspunten
-prijs/kwaliteit is schitterend -duidelijkheid website ivm produkten
Verbeterpunten-juiste levertijd van de bestelling vermelden(voor Belgie) bv dinsdagavond voor 17u besteld,woensdag geleverd.
Pluspunten
Snelle service, mooi vlees Duidelijke website Vriendelijke mensen
VerbeterpuntenWanneer je het vlees afhaalt, is het niet helemaal duidelijk, waar je precies moet zijn. Misschien een bordje op de deur binnen
Pluspunten
- Zeer goed geprijst - Altijd op tijd geleverd. Zelfs persoonlijk aan huis - Goede service - kwaliteit vlees
Pluspunten
Bestelproces is soepel, aflevering is goed. Vlees is nog bevroren bij aankomst, zelfs bij het afhalen bij een ophaalpunt van PostNL. Kwaliteit van het vlees is goed.
VerbeterpuntenContent-wise kan er meer informatie bij vlees gegeven worden, voor wat voor gerechten het bijvoorbeeld een goede keuze is.
Pluspunten
Snelle service en lekkere producten! Heb al diverse stukken procureur en rundvlees zoals picanha en ossenhaas, gekocht voor op de barbecue, maar heb ook de balkenbrij en rookworst geprobeerd. Goede kwaliteit en netjes geportioneerd.
VerbeterpuntenWellicht vlees op gewicht bestelbaar maken, met kleinere intervallen (met name de grotere stukken vlees).
Pluspunten
snel, heldere communicatie, prima kwaliteit.
Pluspunten
Goede kwaliteit, prima kip en vlees zonder toevoegingen van water! Echt een aanrader, misschien ietsjes duurder dan in de supermarkt maar liever iets minder vlees eten maar dan wel een goed stuk vlees!
Pluspunten
Snelle en goede levering. Ook een uitgebreid assortiment, top!
Pluspunten
Vlees word grotendeels vers geleverd dus niet bevroren. Kwaliteit was ook erg goed.
Pluspunten
Lijkt me een erg goede slager met veel keus in goed vlees. Alleen ga ik nu pas mijn 1e bestelling doen dus kan eigenlijk nog geen review geven. Snap ook niet hoe ik een verzoek kan krijgen om n.a.v. mijn bestelling een review te plaatsen. Systeemfoutje...? Mocht het toch tegenvallen nadat ik mijn 1e bestelling heb ontvangen zal ik deze review aanpassen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede kwaliteit. Goed verpakt.
VerbeterpuntenGa zo door.ik ben tevreden.
Pluspunten
Goede service en goede kwaliteit vlees