Pluspunten

Duidelijke webshop Levering volgens afspraak Producten conform de informatie Leuke recepten

Prima, houden zo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

6 emails over of ik een recensie van een bestelling van bijna 2 jaar terug wil plaatsen en wil aanpassen.. Slechte recensies zijn niet zichtbaar op website.. Erg bijzonder.

Pluspunten

Goede service en goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan hierover nog niet goed oordelen; de aankoop en afhandeling verliep zonder problemen; een artikel was niet op voorraad, hetgeen ik als normaal beschouw. Het gaat tenslotte over vlees, hetgeen niet in de fabriek wordt gemaakt; is overigens wel aangevuld na telefonisch contact.

dacht dat het vlees alleen gekoeld zou aankomen, maar was ingevroren. Niet echt een probleem, want is grotendeels onmiddellijk in de freezer geplaatst.

Pluspunten

Kwalitatief goed, correcte afhandeling

J. Hoven beheer B.V.

Pluspunten

Mooie varkensprocureur besteld en daarvan heerlijke pulled pork gemaakt. Ook de kippendijen zijn top. Alles goed en gekoeld verpakt ontvangen. Binnenkort ga ik zeker weer bestellen.

Pluspunten

Simpel, snel en superkwaliteit vlees voor een scherpe prijs. Afgelopen jaar meerdere malen bestellingen gedaan en niet teleurgesteld. Ook bij vragen wordt er goed gereageerd. Absolute aanrader.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering van kwaliteit vlees. Mooie spareribs en goed en exclusief vlees besteld voor de bbq. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Voortdurend prima kwaliteit voor een erg concurrerende prijs. Snelle verzending in gekoelde box, doe er erg raag zaken mee.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, goede producten.

Gaarne uitbreiding van het kalfsvlees

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan ze niet benoemen

Inderdaad onredelijk onbeschoft gedrag, aan de telefoon gehad, werkelijk walgelijk, deed respectloos over een toeleverancier wiens producten ik al jaren erg waardeer en die tot mijn vreugde door de internetslagerij in het assortiment waren opgenomen, klagen, klagen, en mij wat totaal anders in de maag proberen te splitsen terwijl ik al had aangeven daar niet van gediend te zijn. Uiteindelijk werd het nog bonter, gewoon wat anders leveren dan besteld al dan niet voorzien van een sticker van het wel bestelde, je reinste ****** gewoon, walgelijk bedrijf.

Pluspunten

Zeer goed vlees. Elke maaltijd met Jan's vlees d oprecht een feestje!!!

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling Goed product (in ons geval buikspek met swoert)

Pluspunten

Super good ed qualiteit voor zeker betaalbaar prijzen.

Uitgebreide variatie van wilde producten

Pluspunten

Het vlees is van uitstekende kwaliteit. De levering is snel en prima verzorgd. Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

Ongelooflijk goede service

Pluspunten

Snelle levering, goed vlees goed verpakt, juiste levering redelijke prijs.

Pluspunten

Prima service. Goede spullen. Snel geleverd (op de afgesproken tijd en datum). Duidelijke site.

Nee

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees voor een mooie prijs .Vriendelijke medewerkers.Kerstdinerwas dit jaar extra lekker dankzij jullie vlees.

Website up todate houden.

Pluspunten

Keurig aangeleverd in koelkist met koelelementen. netjes verpakt. Mensen zijn heel klantgericht en hebben goed geholpen toen mijn pakket door het postbedrijf te laat geleverd dreigde te worden ivm de kerstdrukte.

Pluspunten

Het vlees is van uitstekende kwaliteit en de hoeveelheden zijn meestal meer dan aangegeven in de prijslijst.

Ook informatie geven over bereidingsmethoden en -tijden.

Pluspunten

Correcte en verzorgde levering en het vlees was tip top in orde Dus zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Een en al top. Goed verzorgd binnen gekomen. Echt een aanrader.