Pluspunten
Snelle levering, kundig advies. Goed verpakt.
Pluspunten
prijs, stipte leverantie
Verbeterpuntengeen suggestie
Pluspunten
Goede producten, verzendverpakkingen, service en bezorging.
Pluspunten
Zeer lekker en kwalitatief vlees die goed verpakt is. En een proffesionele afhandeling van je bestelling.
Pluspunten
Keurige levering, mooie producten en een prima service.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Goede kwaliteit Snelle levering
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenGeen Alles perfect
Pluspunten
Prima vlees.
Pluspunten
Goede service en ruime keuze aan vlees
VerbeterpuntenMisschien eens uierboord verkopen zo wel plakken als stukken.
Pluspunten
Kwaliteit vlees Kwaliteit levering
VerbeterpuntenMeer "cuts" van vlees - assortiment in general
Pluspunten
Goed en mooi vlees Snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. De Produkten zijn uitstekend verpakt en snel geleverd
VerbeterpuntenControle op een juiste etikettering
Dit horen wij graag, hatelijk dank voor uw review....
Pluspunten
Alles! If you are tired of the miserable quality of supermarket meat here you ned to try this business-quality is outstanding.
Thank you very much David.....
Pluspunten
Overzichtelijke website waar makkelijk op te bestellen is en het vlees is van goede kwaliteit. De locatie is goed bereikbaar om af te halen.
Hartelijk dank voor de complimenten.....
Pluspunten
Goede kwaliteit, goede prijs en nette communicatie
VerbeterpuntenRecycling van de dozen of icepacks aanbieden
Hartelijk dank Hanneke.....
Pluspunten
Zeer mooie gemakkelijke website, nette service, mooie producten, goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Heerlijk vlees!! Voortaan bestel ik alleen nog hier
Pluspunten
Kwaliteitsvlees en een perfecte service, top slagerij!
Pluspunten
Goede service en heerlijk vlees...voor mij de nieuwe slager geworden.
Pluspunten
Voor kerst hadden wij vlees besteld en dit is keurig netjes de volgende dag bezorgd! Met de hele familie lopen smullen:).
Dag Linda, Hartelijk dank voor uw review. Altijd goed om te horen. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Pluspunten
Vorige week woensdag vlees besteld en het was donderdag in huis! Vlees was super goed verpakt, mijn complimenten voor internetslagerij.nl
Pluspunten
Woonachtig in apeldoorn, kon het ook afhalen. Spareribs waren goed bevleesd( had rauwe gekocht om te proberen met de 3-2-1 methode) en de Picanha was heerlijk.
Beste Raymond hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat het naar wens is, wij hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Pluspunten
Hartelijk dank voor de service en tot snel.....