Top zoals altijd

Snelle duidelijke levering. Top kwaliteit vlees.

geweldig lekker

ik heb op verschillende sites gezocht naar lekkere ripkes klaar op verwarmen na . en ik heb ze gevonden op INTERNETSLAGERIJ en ze zijn in een woord geweldig dank je wel.

Fijne prijs/kwaliteit

Nu meerdere keren verschillende producten besteld. Kwaliteit is goed en niet te duur, daar waar sommige andere online aanbieders behoorlijke prijzen vragen.

Kwaliteit & snelle levering

Alles was goed geregeld. Communicatie was erg goed. Het vlees mooi verzorgd en verpakt. Een aanrader! Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen.

Pakket zoek

Helaas is het pakket zoek bij de vervoerder, alles en iedereen druk op zoek om dit op te lossen. Meerdere email en belletjes verder om het juist op te lossen.

Super goed vlees

Echt goed vlees was top

Super levering en lekker vers Vlees

Altijd super lekker vers vlees, zonder dan staat erbij dat het uit de diepvries komt. De verzending is altijd stipt optijd. Veel keuze in assortiment

Bestelling is netjes verpakt en kwam de volgende dag al netjes binnen Pakket is goed te volgen met de track en trace wat erg fijn is. Super blij met onze gevulde vriezer.

Super makkelijk, goede service en top kwaliteit vlees,

Doordat we door diverse mensen uit de buurt op Internetslagerij werden geattendeerd, hebben we vorige week onze eerste bestelling geplaatst. En inderdaad, top! We hebben heerlijk genoten van het bbq vlees tijdens de bbq. Mals en mooie stukken vlees. Zeker voor herhaling vatbaar want het zo besteld en wordt ook snel en netjes bezorgd.

Geweldig kwaliteits vlees

Na vele online slagerijen geprobeerd te hebben ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Internetslagerij.nl. De goede kwaliteit van het aangeboden vlees is nu ook voor particulieren te verkrijgen. De avond levering vindt plaats door Trunkrs gekoeld transport. Als de kwaliteit blijft zoals die is blijf ik een tevreden klant.

Topvleesjes

Prachtig vlees veel vacuum verpakt zo d evriezer in. Kwaliteit is top en ook voor een eerlijke prijs Al jaren klant nu ,geweldig

Altijd goed en nog steeds erg tevreden over deze slager

Geweldig vlees.

Ik koop bijna nooit meer vlees in een winkel. Ben heel tevreden met het vlees van de internetslager. Alles is vers of vers ingevroren en dat is ook makkelijk want dan gaat het direct weer thuis in de vriezer.

Het kwam goed maar de communicatie was moeilijk

De belofte is: Dezelfde dag leveren als de bestelling. Dus daar ging ik vanuit, ik zou die dag 's avonds thuis zijn. Kreeg ik later die dag een email dat het pas de volgende dag geleverd zou worden. Dat is vervelend, want dan is er niemand thuis om het vlees in ontvangst te nemen. De buren zijn dan ook niet thuis... Ik belde met Internetslagerij om te voorkomen dat ze voor niks de route naar Sittard gingen afleggen maar het antwoord was... Het vlees is al naar de transporteur... wij kunnen niets meer doen. Mijn reactie was... neem aub contact op met die transporteur... dat konden ze niet garanderen dat dat ging lukken... Enfin, de transporteur kwam inderdaad die volgende dag voor niks. Een werkdag later werd het alsnog goed bezord!

goed en snel geleverd.

Gemakkelijk bestellen en direkte levering .Kwaliteit

Prima vlees en prima levering

Kwaliteit van het vlees en gevogelte prima

very good

I am an Italian restaurateur with two restaurants, one in Groningens and one in Amsterdam… I tried your product and found it very good… I am considering making a large order for minced meat, beef, lamb shoulders… and maybe more… thanks and see you soon

Goede kwaliteit vlees en uitstekende service

Het was heel gemakkelijk om de producten te selecteren die ik wilde. De communicatie tijdens het proces was uitstekend en de levering was efficiënt en vriendelijk. Ik zou zeker weer kopen en het aanbevelen.

Snel en goed

Goed vlees

Goede producten

Goede service en kwaliteit

Vlees van goede kwaliteit Is wel mijn eerste keer hier dus ben benieuwd naar de volgende keer groetjes Phillip

Snelle levering, prima vlees

perfect

Mijn ervaring is erg goed

Goed vlees

Helaas waren de spare ribs met verpakking aan elkaar gevroren waardoor het niet makkelijk was om deze te scheiden en de helft in de vriezer te leggen.