Stond nogal in tijdsnood , en de levering zou zijn donderdag voor 23.59 besteld vrijdag in huis . Dit ivm een feest op zaterdag. Maar tot mijn verbazing kwam het vlees niet , dus u raad het al maandag avond komt de koerier. Anders was ik wel tevreden geweest, maar waar was mijn bestelling niemand die je te woord staat , alleen een computer waar je me chat (ook nog). Vlees op zich ziet er goed uit , maar waar is het al die tijd in gekoeld geweest. (Koelzakken waren water geworden).
Niet alle bestelde producten bleken voorradig. Kan gebeuren, natuurlijk. Ben hierover netjes per mail gereageerd. Op mijn reactie om dan wel het nieuwe bezorgmoment af te stemmen is helaas niet gereageerd, waardoor ik veel moeite heb moeten doen om toch het pakket in ontvangst te laten nemen. Verder is de kwaliteit van het vlees goed en is de bezorger van Trunks altijd aardig en beleefd
Inmiddels al meerdere keren besteld, altijd goede service gehad en goed vlees ontvangen! Zeker een aanrader.
Altijd snelle levering en netjes verpakt. Het vlees is heerlijk en van zeer goede kwaliteit!!
Fijne hamburgers, goed vlees
Zeer goed , rundrmuis uitmuntend
Prima op tijd geleverd. De chauffeur was wel een onbeleefde meneer.
Super maar ik miste een kipgrilworst in mijn bestelling ,hierover gemaild en helaas geen reactie op gekregen
goed verpakt en nette service
Uitgebreid aanbod en snel geleverd.
zoals boven.
Alles naar wens verlopen
Prima stukje vlees tegen een redelijke prijs, een internetslagerij waar je op aan kunt.
Ik heb het vlees op de barbequ bereid en het was in een woord fantastisch!
super ga zo door
Ik heb mooi vlees van Internet slagerij gekregen, mooi stuk buikvet, lekkere hamburgers en malse procureur lapjes!
Al meerdere keren hier besteld en altijd keurige levering en prima producten. Deze keer buikspek met zwoerd. In aziatische marinade, zwoerd ingesneden. Werd heerlijk knapperig. Aan de bestelde spareribs ben ik nog niet toegekomen maar ze zien er goed bevleesd uit
Snel geleverd, super tournedos
Lekker vlees van deze slager
Keurig op tijd zoals afgesproken wordt het bezorgd.
Ik heb nu een paar keer besteld bij de internetslager, het vlees is erg goed en vers en de verpakking met ijs en een geisoleerde doos is ook helemaal top.
Top vlees snelle levering
Zie Boven