Super product, snel en efficiënt geleverd. Klantendienst was super!
Had 19 kilogram spareribs en een verassing pakket besteld. Spareribs zijn goed. Vond het verassingspakket wat tegenvallen. Levevering vlot en volgens afspraak. Ga zeker nog eens bestellen.
Voor het eerst op deze wijze vlees besteld en ik moet zeggen dat de kalfstongen van hoge kwaliteit waren. Ik heb er echt van genoten. De wijze van verzenden is er helemaal op gericht het product zo vers mogelijk te houden. De levering zelf verliep precies zoals aangegeven. Dit ga ik vaker doen. Een aanrader!
Tot nu toe zeer tevreden met dat gene wat ik besteld heb.Biefstuk is prima.Ikvind alleen dat ik voor € 100 moet bestellen om van de verzendkosten af te komen ,kan wel iets lager.B V € 50. Verder nooit geen klachten gehad.Internetslagerj is aan te bevelen. Met vriendelijke groet J.H.Kok
Goede producten met goede kwaliteit! Service makkelijke en snel
Goede kwaliteit , prima correspondentie
Vlees zoals het hoort, goed geregeld.
De ene dag besteld .de volgende dag netjes bezorgd . Prima service en top kwaliteit vlees .zeker voor herhaling vatbaar .
Goed vlees, goede communicatie en heel fijne bezorging door ChillBill
Perfect stuk rund procureur gekocht. Stoofpot was van grootmoeders kwaliteit, en dat voor de eerste keer dat ik het heb gemaakt met de kamado, super!
Snel geleverd en topkwaliteit. Een betrouwbare online slager voor iedereen die van goed vlees houdt!
Goede kwaliteit producten. Snelle levering.
Verkeerd product geleverd gekregen. Hierover gemaild en kan het komen omruilen in Apeldoorn (een uur rijden voor me). Verder wordt het allemaal lastig… op het antwoord dat ik niet in de buurt van Apeldoorn woon/kom werd niet meer gereageerd. Jammer dat wanneer de fout bij het bedrijf ligt, de klant hier de dupe van wordt.
Snel geleverd en prima kwaliteit
Goed en snel geregeld, vlees is zoveel beter dan de supermarkt.
Levering precies zoals vermeld. Volgende dag in de avond bezorgd en goed gekoeld. Juiste prijs/ kwaliteitsverhouding. Gegaarde kippendrumsticks: Lekker en prima. Kwam wel al ingevroren aan.
Op zoek naar runderbotten kwam ik bij de Internetslagerij terecht. Zowel de botten als het klapstuk zijn enorm goed bevallen. Het enige dat tegenviel? Dat we te weinig besteld hadden, het was snel op ;)
Vaste klant wil niet anders meer Een stuk mooi vlees lekker en mals Al vaak besteld en wil niet anders meer Prijs ook goed voor wat je ontvangt
Ruim assortiment van goede kwaliteit vlees. Snel geleverd en uitstekend verpakt met droogijs om te koelen.
Bestelde producten zijn erg goed en lekker heb 2 Leverworsten en 1 beenham besteld beide aankopen Smaken goed.
Producten besteld, snel geleverd en prima kwaliteit. Koud en bevroren precies zoals gepland. Mijn bbq kan los
Heerlijk vlees, vriendelijke service, en uitstekend verpakt voor verzending. Zeker een aanrader!
Zo besteld en snel thuis. Avondlevering erg handig. Het vlees was goed verpakt en gekoelt.
Vlees zoals het hoort
Wauw, ik ben echt blij met mijn eerste bestelling bij Internetslagerij! Het vlees was super vers en van topkwaliteit. De levering verliep vlot en het hele proces was echt makkelijk. Toen er een klein probleempje was met mijn bestelling, hebben ze dat meteen opgelost en waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kan Internetslagerij zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goed vlees en goede service. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende barbecuefeestje..