Het vlees is altijd goed en erg lekker. Bestellen hier met regelmaat ons vlees.
Goede service en kwaliteit.
Een tijdje geleden voor het eerst bestel bij internetslagerij.nl. Aetikel geleverd maar de diepgevroren producten waren ontdooid!! Hierover gebeld en een tegoed bon van 5 euro!!! gekregen. Oké was wel erg karig maar goed iedereen verdient een tweede kans. Dus afgelopen week opnieuw 2 entrecotes besteld. Mail ontvangen dat het geleverd is, maar niet bij mij! Gebeld en moest zelf maar even bij andere mensen gaan vragen, mensen niet thuis maar ik had geen vlees!! Volgende dag opnieuw onderzoek gedaan en het pakket was voor de deur van de buren gezet en chauffeur weggereden. Uiteindelijk alles ontdooid en klaar om weg te gooien. Wederom gebeld en nieuwe worden zelfde dag opgestuurd, dat is wel gelukt maar je raad het al wederom bij andere mensen afgeleverd en voor de deur neergezet. Dus het is klaar met dit bedrijf, ga er niet meer bestellen!!
Beste Willem Bernasco, Het hoort niet zo te gaan dat is duidelijk. U erkend dat het probleem door de transporteur is ontstaan. Vinden het erg jammer dat u ons bedrijf dit zo zwaar aanrekent. Wij hebben immers alles goed gedaan en u een 2e pakket gratis toegestuurd. Gelukkig gaat het verzenden bijna altijd wel goed en zijn onze klanten altijd erg tevreden. Zo niet dan lossen wij dat op. Helaas is dat voor u niet goed genoeg. Wellicht is het voor u beter om niet online te shoppen want het transporttraject is immers mensen werk.....en waar mensen werken.... Met vriendelijke groet, Team internetslagerij
Koop öp meerdere plekken vlees maar hier was het echt super lekker Vers vlees. Zeer tevreden echt eerlijk en heerlijk vlees.
Braadworst gehaald voor een feestje. Snel klaar en erg lekker!
Het grasgevoerde vlees is zeker een aanrader.
Kwaliteit van vlees is top en bezorging was ook uitstekend
Picanha was zeer goed. Eerlijke prijzen voor goed vlees.
Great choice of meat, good quality, fast service, good customer service and communication
Makkelijk snel en heerlijk vlees
Over de structuur en smaak kunnen we nog niets zeggen, maar de 2x 1.5kg Ierse entrecote voelen goed aan. Het was zorgvuldig verpakt met koelelementen en isolatie.
Het was een mooi stuk vlees alleen zat er bijna geen vetlaag op het staartstuk dat was jammer. Maar na de bereiding in de smoker was het een heerlijk stuk vlees.
's morgens besteld, 's avonds in huis. Goed verpakt! Product ziet er aantrekkelijk uit. Ik verwacht een mooi stuk vlees straks op het bord!
Bestellen en afleveren prima, entrecote nogal verschillend van dikte, gezien donkere kleur kalfslever hebben deze kalveren al wat langer in de wei gestaan…… smaak en kwaliteit overigens zeker goed.
Kwaliteit vlees&snel en goed verzonden,1min punt=als ik via mail compliment geef krijg ik antwoordt,maar als ik vlees tegenkom wat ik wat minder vindt en een mailtje erover stuur hoor je niks van terwijl altijd bij hun koop voor redelijk bedrag.Over algemeen is het redelijk.
Zeer ruim en mooi gevarieerd assortiment van diverse oorsprong, goede beschrijvingen en tips. Bestellingen zijn steeds volgens afspraak geleverd en keurig verpakt, bevroren artikelen komen bevroren aan. Top! En als er een keertje iets mis gaat dan lost men het ogenblikkelijk op. Geen vleesdozenschuiver, maar een slager zoals het hoort. 9,5 en geen 10 omdat er geen plakje worst bij zit, maar dat is dan ook alles.
Goede kwaliteit. En dat proef je direct.
Zelfs nadat de picanha iets was doorgeschoten nog zeer lekker..
Het vlees dat ik bij jullie gekocht heb was prima maar mager (behalve uiteraard het rundvet) op de vraag of het mogelijk was of ik vetter vlees kon aanschaffen kreeg ik een heel kort en dom antwoord. "wij kunnen het product dat u vraagt niet leveren"....met andere woorden: minder werk (vetranden niet verwijderen), meer gewicht (+Vet) is niet mogelijk????? Mensen, VET is niet het probleem! Koolhydraten zijn het probleem, door alles zo mager te maken zijn we afhankelijk van suikers om te functioneren. terwijl het menselijk lichaam beter op vet kan leven/functioneren, erger nog Het is vele malen gezonder!!
Geweldige service. Na telefonisch contact netjes geregeld dat ik de juiste bestelling ontvang! Hele goede kwaliteit!
Geweldig, alleen de 2x 500 gr. kalfspoulet, was in tig pakketjes verpakt, dat vond ik niet zo’n succes. Maar de service is uitstekend
Bestelling keurig netjes geleverd. Alles naar wens.
Super snelle levering. Goed verzorgd. Zeer mooie producten en goede kwaliteit
1 kennismaking is prima. Snel bezorgd en product ziet er goed uit
Voor iedereen die van een goed en eerlijk stukje vlees houdt. Ik heb er nu een aantal keer besteld en iedere keer verliep het zoals aangegeven. Mooie kwaliteit vlees, betrouwbare service. Wat kun je nog meer willen? Ik ben een zeer tevreden klant!