Alles was super vers en goed
Enige minpunt is dat het 's avonds om 22.15 werd bezorgd. Ik ben een vroege slaper doordeweeks. Rest was perfect.
Duitse braadworst besteld. Zeer goede kwaliteit! Levering prima in orde!!
Erg tevreden over het hele verloop. Vlees is fantastisch.
I have not yet eaten any of the meat I ordered last week but am sure it will be as tender and tasty as my last order.
mijn dank voor een perfecte bestelling spijtig dat ik geen trackcode heb gekregen maar blijkbaar is dat een fout van postnl, alvast mijn exuses voor mijn vorige beoordeling
Beste Freddy Detruyer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij hebben het traject van de track en trace met Post NL onderzocht. Wij hopen het euvel te hebben opgelost. Excuses voor het ongemak. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Internetslagerij.nl
Originele beoordeling
mijn bestelling zou op 27/10 geleverd worden, tot op vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen
Beste Freddy Detruyer, Ben wel erg verbaast over de review. Na ons telefoongesprek gisteren hebben we u volgens mij goed geholpen en bleek het om een misverstand te gaan. Ik denk en hoop dat u de review te vroeg heeft geschreven. Zien u graag terug als klant. Ik hoop dat u uw review wilt herzien. Volgende keer gewoon even bellen bij een vraag, we staan u graag te woord en lossen het op. Zoals u ziet is uw pakket binnen 24 uur afgeleverd in België en is de levering perfect verlopen. Pakket afgeleverd door internetslagerij bij PostNL Pakket is ontvangen door PostNL 30 oktober 15:28 Gescand bij PostNL-selfservicepunt Pakket afgeleverd bij klant 31 oktober 14:02 Pakket is bezorgd Bezorgd op 31 oktober 14:02 31 oktober 11:16 Bezorger is onderweg 31 oktober 10:36 Zending is gesorteerd 30 oktober 19:49 Pakket is ontvangen door PostNL 30 oktober 15:28 Gescand bij PostNL-selfservicepunt Met vriendelijke groet, Team Internetslagerij.nl
Snelle levering mag wel ietsje aande prijzen doen zodat meer mensen gebruik van jullie producten kunnen kopen
Hart, lever of nier, wil je het hele dier, dan haal je dat hier (cool geleverd)
Vers vlees. Smaakt goed.
Top Prima Netjes verpakt Vriendelijke communicatie
Zou geleverd worden op 27-10 tot op heden niets ontvangen
Altijd goed en lekker vlees ontvangen en inmiddels onze vaste slager geworden.
Bestelde stukken vlees was zeer goed voor al de babette. Zeer goede stukken vlees voor de smoker. Goed en koel verpakt en snel bezorgd
Een lekker stuk vlees, goed verpakt en snel geleverd
Goed en veilig verpakt. Als je bijvoorbeeld 1 kilo besteld krijg je ook echt een kilo ipv 953 gram. bent goed!
Zeer goede kwalliteit snelle bezorging.
Heel tevreden, netjes op tijd bezorgd. Goed verpakt. Vlees echt lekker qua smaak.
Het vlees was nog bevroren toen het werd geleverd. Kwaliteit van het vlees is goed.
Perfecte levering van heerlijke confit de canard!
Kwaliteit prima. bereidingstijd ontbreekt. Dit laatste is voor mij belangrijk. Ik koop mijn vis bij Shmits Rotterdam Elk gerecht met uitleg.
Snelle levering.
En snelle levering super
Super goed. Bestelling netjes en snel geleverd en goed gekoeld.
Nette levering en op tijd . Hertenbiefstukjes lekker en de rest ligt nog in de vriezer . maar alle vorige bestellingen waren erg goed
Kadobon werd netjes optijd afgeleverd. Mooie producten van goede kwaliteit.