Heerlijk!

Heerlijke Duitse worstjes besteld voor een verjaardag ! Ideaal gekoeld verzonden per post

snel geleverd ,heerlijk vlees

Heerlijk vlees en in verhouding niet te duur ,meer waar voor je geld ,dan vlees uit de supermarkt Als je dit vlees geproefd hebt ,smaakt supermarkt vlees nergens meer naar Fijn verpakt ,kan zo de diepvries in

Slechte bezorger.

Slechte bezorgerservice, mijn spareribs werden pas na 4 dagen bezorgd. De bezorg service trunks stuurde elke dag hetzelfde mailtje met "onze excuses". Vlees is verder prima.

Horecavlees? Echt niet!

De eerste bestelling was redelijk. Gehakt goed. Biefstuk: 1 was geweldig mals en lekker, de 2e was vol pezen en taai en niet te eten. Al met al dus een tegenvaller. Toch nog voor de tweede keer besteld. Gehakt was nu taai. De biefstukjes (2 setjes van 2 biefstukjes) waren ronduit slecht. Taai, vies van smaak. Beslist niet wat je van biefstuk zou mogen verwachten. Bestellen wij nog een keer? Misschien dat wij het nog een keer proberen, maar dan zeker geen biefstuk!

Prima kwaliteit redelijke prijs.

Al vaker vlees gekocht bij Internetslagerij, altijd prima kwaliteit tegen een redelijke prijs, aan te bevelen.

Heel fijn

Kwaliteit vlees is erg goed, service ook!

besteld en volgende dag bezorgd

netjes bezorgd in koel pakket uitstekend product. was grote bestelling 1 item was niet geleverd. 1 mailtje naar klantcentrum en binnen 2 dagen was geld voor onbrekende item terug gestort op de rekening.

Super fijne bezorgervaring.

Lekker , goed en snelle levering

Lekker, goed verpakt/geseald, snelle levering. Voor mij mogen de speklapjes en biefstukjes wel wat anders verpakt worden. Je moet nu in 1 x alles gebruiken. Maar verder top

Het is altijd netjes verpakt. Je word gebeld als er iets is met je bestelling. Word altijd netjes afgeleverd. Goed voorelkaar.

Kwaliteit zoals beloofd

Snel en goed geleverd.

Super mooi vlees

Hele mooie rauwe Spare Ribs. Eindelijk geen voorgekookte ribs.

Top levering

Vlees is netjes op de door mij gekozen dag bezorgd. Goed verpakt, alles koel aangekomen. Kwaliteit van het vlees is erg goed.

Robert

Goede communicatie en slagerij-waardig vlees.

Snel en vakkundig geleverd

Hele mooie buikspek en heerlijk gerookt

Mooi vlees,

Mooie stukken buikspek. Goed verpakt

super vlees super netjes behandelt door leverancier

Zodra iets niet aanwezig is wordt je gelijk gebeld super goede service

Snel en super kwaliteit

Snelle levering, goede verpakking, betrouwbaar!

Top bezorgt mooi product

Bezorgt op af gesproken tijd Goed gekoeld onder de 4 graden heb gemeten En was heerlijk stuk vlees Dank u

Goede kwaliteit vlees, webwinkel goed en duidelijk

Een vers staartstuk/picanha besteld via de webshop. Heerlijk mals stuk vlees, goed verpakt. Bestelling ter plaatse opgehaald. Bestelling overhandigt door vriendelijk personeel.

Duidelijke site en perfect vlees

Makkelijk bestellen door duidelijke site. Vlees was goed verpakt verzonden met coolpack. Prijs kwaliteit verhouding perfect. Wij bestellen zeker vaker

goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Betrouwbaaar en punctueel

Goed vlees, prima bezorging en goede webshop Betrouwbaar en puntueel Wat wil je nog meer??

Snel bezorgd en lekker product.

Gerookte buikspek top als ontbijt. aasnrader

zeer goed.

bestellingen worden snel afgehandeld en bezorgt.bevroren waren word goed gekoeld bezorgt.