Prima vlees en hele goede bezorgservice!!
Lekker en goed
Levering was gevraagd en ingevuld op maandag 8/4 ! De levering is gebeurd op 10/4 in de late namiddag , na e-mail van mij waar de levering bleef ! Koelzakjes waren volledig ontdooid ! Vers vlees die meer dan 48 u onderweg is ?!
Van alles besteld voor op de Kamado. Heerlijk gesmuld, goed vlees!
Zoals ik verwacht van de slager
Veel keuze in kwaliteitvlees.
Goed vlees voor een goede prijs. Alleen klacht afhandeling kan beter. Een keer response gehad op de klacht en daarna niks meer gehoord
Had een bestelling gedaan voor spareribs 12 stuks mar doordat de ribs zwaarder bleken te zijn dan wat op de site stond vermeld er 9 gekregen. Verder prima in orde !
alles rond het bestellen en bezorgen is goed geregeld. het is lekker vlees, en ze hebben mooie aanbiedingen. MAAR: de kalfsworstjes waren aan 1 uiteinde ontdooid. die hebben we maar direct opgegeten... maar voelde niet vertrouwd... al het andere leek nog voldoende bevroren.
Keurig verpakt, mooi volgens afspraak bezorgd. De bezorger zette het pakket op de stoep en was na aanbellen al bijna weer in de auto. Gelukkig waren we thuis. De bestelling snel in de koelkast geplaatst, zonder te controleren. Dat had ik beter wel kunnen doen, want de koelelementen waren zo koud, dat het vlees de volgende dag deels bevroren was.
Heerlijk vers, goed van smaak. Perfect gekoeld aangelerverd.
Heerlijk mals. Marinade super, niet overheersend, precies goed. Niet te vergelijken met vlees uit de supermarkt. Voor mij geen kiloknallers meer!
Lekkere producten, perfect verpakt en bezorgd volgens afspraak!
Vlees is geweldig.
Goede kwaliteit en netjes bezorgd
Op tijd geleverd
Goed product en snel geleverd
netjes verpakt
Correcte levering van prima vlees.
Bestellen is makkelijk. Keuze is ruim. Wordt netjes verpakt.
Bezorging een dag te laat. Met voedsel maak ik me dan toch wel zorgen als het nog een dag bij de bezorger ligt
Prima vlees maar twee dagen te vroeg bezorgd waardoor het op de dag dat ik het nodig had niet meer vers was. Contact gezocht via Instagram en is tot op de dag van vandaag niet gezien/gelezen, echt waardeloos. Er zijn betere webshops met betere service om bij te bestellen.
Op 25 maart vlees besteld. Aangegeven dat ik het 27 maart thuis bezorgd wilde hebben. Helaas, geen vlees werd verplaatst naar donderdag.. helaas, geen vlees. Toen werd het verplaatst naar vrijdag.. helaas geen vlees. In het paasweekend heb ik beide dagen het huis vol gehad met familie maar helaas zonder mijn beloofde vlees. Inmiddels heb ik nog STEEDS geen vlees. Ik bestel echt nooit meer bij jullie ik vind het onbetrouwbaar en kan er niet van op aan.
Beste mevrouw Rodijk, Onze excuses hiervoor. Helaas heeft het transportbedrijf u laten zitten. Wij proberen altijd te leveren op de fagsproken dag. Helaas kan het voorkomen dat het anders wordt door wat voor reden dan ook in de logistiek. Nogmaals onze excuses. Groet, Team internetslagerij.nl
Originele beoordeling
Prima ervaring, enige minpuntje waren een paar mails dat het een dag eerder zou worden geleverd en later toch weer niet. Maar anders dan dat, prima
Mijn bestelde vlees werd netjes zoals afgesproken afgeleverd. Kwaliteit is ook prima, wat je van een slager mag verwachten.