Snelle levering van kwaliteitseisen vlees
Keurig verpakt, snel geleverd en de mogelijkheid tot levering in de avond is top.
Mooi vlees & vis(pakket) snel geleverd echt een aanrader
Na de bestelling direct mailbgekregen dat het in behandeling was en vrij snel erna al bericht dat het klaar lag
Erg lekker vlees, goed verpakt, bevroren geleverd en vooral snel geleverd. Ineens bedachte bbq en zin aan lekker vlees? Internetslagerij!!
Heerlijke ribben en hamburgers besteld voor weekend bbq. Snelle levering. Goed gekoeld ingepakt. Genoten
Wij hebben als gezin genoten van het vlees dat door de internetslagerij is geleverd. Er zullen zeker meer bestellingen volgen.
Snelle levering en goed verpakt. Mooi vlees/kip
Lekker vlees Snel en goed verpakt geleverd
Erg lekker vlees. Goede kwaliteit en perfect gekruid. Niet te veel, precies goed. Goed gekoeld geleverd. Verpakking kan zo bij het oud papier. Perfect.
Geweldig mooie hele Ribeye besteld. Ga hem straks portioneren, maar ziet er alvast heel goed uit. Mooi vers af/uitgesneden en vacuüm verpakt. Goed koel verpakt met bevroren koel/vries= elementen. 's Avonds uitgeleverd waarbij ik via de track & trace steeds preciezer kon volgen hoe laat ik bij benadering kon volgen hoe laat de levering er zou zijn.
Optijd en netjes afgeleverd
Vlees besteld voor een feestje. Viel goed in de smaak! En er was zelfs nog wat over dus de stukken zijn goed van formaat. Ik bestel zeker nog een keer en mijn familie waarschijnlijk ook nog wel eens want ik heb de website gedeeld met ze.
Goede kwaliteit vlees, zeker een aanrader en daarbij ook nog betaalbaar!
Practig vlees Goed verzorgd
Niks op aan te merken
Prima verzorgd, netjes per stuk verpakt en goed op gewicht. Als de smaak net zo goed is als de vorige zendingen zijn wij prima tevreden.
Prima vlees, niet volledig bevroren bij aflevering.
Goed vlees van prima kwaliteit. Bezorging ging heel goed en op tijd. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Een aanrader
Snelle levering en goed verpakt bij levering
Goed vlees, vers en wordt goed gekoeld op de afgesproken dag geleverd.
Bestellen is makkelijk, levering is snel en professioneel ! Vlees is vers, mals en een plezier om mee te werken +/'
Goed vlees en zeer goed verpakt verzonden
Zie titel - top!
Als boven!