Super goed
maar ........de olijven waren slecht verpakt een klein doosje...in een hele grootte zak het dreef van de olie..
Prima vlees, de iberico secreto is top. Er had wel wat meer droogijs gebruikt kunnen worden dan wel beter thermische verpakking. Bij aankomst was het vlees al redelijk aan het ontdooien.
Snelle service en super kwaliteit
Mooie grote en lekkere ribeye makkelijk bestel en snel geleverd.
Online besteld, erachteraan gebeld en we konden binnen het uur de bestelling ophalen. 10 kilo!! was echt veel!!! en een procureur. Beide om te smullen.
Bestellen, bezorgen gaat allemaal heel soepel en snel. Prijs & kwaliteit is nu niet in orde. De biefstuk spiesjes waren extreem zout en daardoor iedereen het heeft laten liggen. Eerst aangegeven op de mail, maar daar zijn ze nog steeds niet op ingegaan. Zeiden dat ze al iets hadden gestuurd maar ook niks te zien in ongewenst. Nogmaals gedaan en dan blijft het weer stil. Nogmaals bestellen? Eerst maar eens de mail afwachten.
Goede kwaliteit snel geleverd
Voor het eerst hier vlees besteld. Reden was dat ik zocht naar Iberico Secreto. Meteen wat spareribs erbij besteld. Kwaliteit was uitstekend. De levering was vlot en het vlees zo verpakt dat het bevroren binnenkwam.
Het vlees wat ik daar bestel is gewoon lekker. En de prijs valt mij ook nog mee. En het word perfect en gekoeld diepgevroren is het nog geleverd..
Product word geleverd met cool packs Vlees is van zeer goede kwaliteit en smaakt heerlijk
Alles komt goed ingepakt en met cool element
Goede kwaliteit, bestellen snel gekoeld geleverd.
Donderdag 17/07 bestelling gedaan. Vrijdag 18/07 thuis gebleven voor ontvangst niemand gezien ook het systeem blijft hangen op levering 18/07 tussen 19u45 en 22u we hebben tot op heden 22/07 nog geen ( verse producten) gekregen. Deze bestelling hadden we gedaan voor proevertje voor later een grote bestelling te doen van 400 worsten voor event. Heb al meer moeite gestoken om te zien waar men bestelling is dan dat ik zelf worsten zou draaien.
Beste heer Crabbe, Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. Allereerst onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden rondom de vermissing van uw pakket. Inmiddels is gebleken dat de zending alsnog is geleverd. We zijn blij dat het pakket toch bij u terecht is gekomen. Hoewel wij het aankoopbedrag al hebben teruggestort, waarderen we het enorm dat u dit eerlijk met ons deelt. Wij hopen dat onze goede wil en service worden beloond in uw beoordeling. Uw vertrouwen in ons bedrijf vinden wij erg belangrijk en we kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij
Prima vlees, goed verpakt, op de afgesproken tijd geleverd
Prima vlees snelle bezorging prima service
Het was niet meer diepgevroren.
Net een eerste bestelling ontvangen en op het eerste gezicht, of smaak, erg goed. We gaan zeker opnieuw bestellen.
Dank voor het fantastisch lekkere vlees.
Snelle levering en top vlees
Super vlees goed verpakt en zeker op tijd bezorgd
Ik merkte bij de grote verpakkingen (1000gr) dat er toch wel veel vet aan zat. Volgende keer toch weer de normale grootte. Kwalitatief wel erg goed trouwens. Laat dat duidelijk zijn.
Dry aged ribeye van De Internetslagerij – zo goed dat ik bijna m’n gasten vergat te delen. Mals, sappig en boordevol smaak. BBQ was een succes, ik denk dat m’n buren nu jaloers zijn. Hier bestel ik dus zéker weer!
Alles was top