Goed product, goede prijs. Levering duurde wel een dag langer dan aangegeven omdat de kipfilet te laat geleverd was (vers product)
Goed vlees en goed verzorgd.
Braadworsten zijn prima, maar de hamburgers vindt ik niet geweldig! Ook de spareribs mogen veel meer gekruid worden. Verpakking zag er goed uit alleen niet alles was nog bevroren. Dus als je nog vlees in de diepvries wil doen dan kan dat niet meer!
Zoals gewoonlijk weer erg tevreden over de kwaliteit en verzending!
zoals gebruikelijk
Positief
Heerlijk vlees en gewoon perfect. Goede levering en service kortom, we komen weer terug !
Eenvoudig bestellen en afrekenen. Goede levering door trunckers.
Makkelijke keuze. Duidelijk wanneer het geleverd zou worden. Goed verpakt.
Mijn pakket met vlees was neergelegd op de brievenbussen in de centrale hal beneden ! Dus niet boven gebracht tot aan me buitendeur ! En wat nu als 1 van de 120 andere bewoners het had meegenomen. !!!!!
WAs aan het Google , en zocht vleeswaren . Kwam bij de Internetslagerij terecht, bekeek de site eens , en dacht hmmm dat wil ik wel eens proberen ,..... en proeven. Ontvangen keurig verzorgd en Cool ingepakt, zeer goede kwaliteit. En wat nog belangrijker is van elk besteld artikel een plakje afgesneden met de snijmachine . En........ inderdaad het is HEERLIJK, de kipfilet , zalig, de Beenham nog lekkerder, het Zeeuwse spek ,...... hhhmmmm daar kan je niet van afblijven.
Bbq vlees voor de buurt bbq. Iedereen heeft genoten...mooie stukken vlees..
Perfect vlees
Erg tevreden over de kwaliteit van het vlees en dit voor een nette prijs.
Vlees is van goede kwaliteit en gewicht. Leveringen was correct en keurig verpakt
Het vlees is top en kwam goed verpakt aan. De bezorging was niet zo nauwkeurig en kan veel beter.
icepacks waren nog keurig bevroren, vlees zag er prachtig uit en was ook heel goede kwaliteit.
Volgende dag keurig verpakt kalfsschenkel voor ossobucco geleverd. Ook per stuk voorzien van etiket met alle relevante gegevens. Beloofde gewicht was altijd ruim aanwezig. Klasse!
Mooi vlees netjes verpakt bezorgd voor een mooie prijs
Super snelle service
Eerste keer besteld en ik ben onder de indruk van het heerlijke vlees. Goed gelabeld en hygiënisch/koel verpakt. Als ik ervan uit mag gaan dat deze kwaliteit hun standaard is, hebben ze er aan mij een gegarandeerd vaste klant bij. Ik zie uit naar de volgende levering.
Mijn bestelling werd snel geleverd, kwam keurig gekoeld en degelijk verpakt binnen. Het vlees was van prima kwaliteit.
Snelle levering en heerlijke ham
Snelle levering en goede kwaliteit vlees
Snelle levering en goed gekoeld. Lekker vlees.