Zeer mooi vlees, supergoed verpakt en verzonden

Dit was voor mij mijn eerste ervaring met de Internet Slagerij en was best een beetje huiverig. Maar... Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit en bezorging van het vlees. Fijn verpakt in een koelzak met 2 nog steeds flink bevroren weggooi koelelementen. Koelzak goed dichtgeseald en daarna in een doos verpakt. Kortom... ik ga zeker vaker bestellen!

uitstekende prijs kwaliteit

Donderdagavond om 19 uur besteld,de volgende dag om 18.30 uur binnen. Dat is pas snelle levering van uitstekend vlees en vis voor de BBQ. Wij waren met 9 personen en hadden 2 vlees en 2 vis pakketten,ruim voldoende voor iedereen! Heerlijk gekruid vlees en vis,ook de variatie is prima! Wij gaan zeker nog eens bestellen.

Vlot, behulpzaam en goed vlees!!

Lekker!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Hier ga ik vaker bestellen

Bavette was perfect

Zeer goed en compleet

Onze bestelling (15 kilo in totaal) was compleet, goed gekoeld / deels bevroren. Goed verpakt. Kwaliteit van de tot nu toe gegeten producten was ook goed. Trunkrs is een hele goede bezorgservice!

Makkelijk besteld goede kwaliteit

Makkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden van bestelling en makkelijk af te halen

Zeer goed.

Ze verkopen zeer goed vlees&is goed verpakt&lang houdbaar in de vriezer/koelkast,sla om de zoveel tijd wat in&kan je voorlopig vooruit&keurige bezorging.

Vele keren besteld en altijd goed bevallen

Ik koop bijna geen vlees meer in de supermarkt. Het is daar te duur, te kleine porties en slechte kwaliteit. Bij de internetslagerij kan ik kopen wat ik wil

Veel keuze

Prachtig bbq vlees ontvangen

Lekker vlees, qua levering kan beter

Het vlees is heel lekker! Alleen de levering kan beter. Ik ging het vlees op vrijdag ontvangen volgend hun dus verlof genomen omdat er niemand thuis was maar ze zijn die dag niet gekomen wat wel jammer is.

Prima kwaliteit en levering

Elke zomer weer bestellen heerlijk vlees

Prima vlees snelle afhandeling

Goede service en prima vlees en een redelijke prijs.

Was weer top

Spareribs besteld zelf opgehaald! Zoals besteld lekker dik bevleesd en dat waren ze ook. Had 800gr per rib besteld en waren allemaal wat meer. Hartstikke bedankt!

Levering

Besteld, en op de dag zelf geleverd. Goede service TOP

Snel en goed geleverd, goede kwaliteit product, voor een goede prijs.

Ik had 1.5 kilo runderwang besteld. Het werd de dag erna geleverd in een goed geïsoleerde verpakking. De kwaliteit van het vlees was goed. Omdat ik geen verbeterpunten kan bedenken een 10/10 review.

goed ,et uitzondering

Vlees is goed, osseworst is perfect, alleen de hele kippen zijn waardeloos: mager, weinig vlees, smakeloos en vol met water...

Snel, kwaliteit vlees/vis

De kalfsschnitzel en slibtongen zijn van top kwaliteit, geleverd op het moment dat je dat zelf wilt. Goed geregeld, mooie kwaliteit en eerlijke prijs. Wij komen zeker terug!

Gewoon goed

Goed bedrijf,men stuurt wat je besteld,en het is met grote zorg Verpakt en bezorgd,ik hoop nog lang van deze service te mogen genieten

Hele goede service!

Besteld en binnen 24 uur ontvangen. Zeer netjes verpakt met koelelementen.

Top slager

Levering is goed, Netjes en goed gekoeld verpakt. En kwalitatief vlees is prima

Picanha van mijn Brazilië

Iedereen weet het! Het is de lievelings stuk vlees op het bbq in Brazilië. Thuis ate ik te minste 1 x per week. Korte bakken op het hete bbq mid-rare het liefst. Voor smaken wij gebruiken grof zee zout met gemalen zwarte perder en gesmoten roomboter met en klein beetje rozemarijn. Herrrrrlijk!!

Fantastische Limousin Tbone

Geweldige 1.1 kg Tbone ontvangen van het limousin ras. Groot succes op de bbq erg indrukwekkend stuk vlees.

Niet de producten gekregen die ik wilde hebben

Ik had een bestelling gedaan voor pulled pork en pulled chicken. Om aan het bedrag te komen aangevuld met andere producten. Bij ontvangst bleek de pulled chicken niet leverbaar. Bedrag werd netjes gecrediteerd maar dit was voor mij toch een tegenvaller. Ik had graag eerder vernomen dat het product niet leverbaar was dan had ik mijn bestelling geannuleerd of uitgesteld tot het product wel leverbaar was.

Goede kwaliteit voor goede prijs.

Met enige scepsis een bestelling geplaatst, af te halen op locatie Apeldoorn. Voornamelijk kalfslever. Conform afspraak afgehaald, product prima verpakt (lekdicht en goed gekoeld). Het smaakte uitstekend, helemaal zoals ik gehoopt had. Mijn ervaring is dus zeer goed en zal zeker meer gebruik maken van deze leverancier. Van harte aanbevolen.