Na mijn bestelling kreeg ik te horen dat er een stuk vlees niet op voorraad was. Donderdag besteld, zou vrijdag geleverd worden. Vrijdag ochtend bericht gehad dat het was binnen gekomen, en dezelfde avond werd alles geleverd. Topservice
Top sevice
Lekker vlees en heel snel geleverd.
Perfect meat, and on time delivery as promised
Dit keer slecht
Chateaubriand besteld, allereerst top kwaliteit en daarnaast super netjes met bezorgen. Was in de tuin aan het werk en werd netjes door de bezorgen gebeld wat te doen met het pakketje. Kortom super tevereden.
Alles is bijzonder goed
We hebben al vele malen vlees besteld hier,en wederom was het super!
Altijd prima vlees, goed verzorgd.
Vlees afgehaald in Apeldoorn, zeer goed verpakt en erg mooi vlees. Prijs/kwaliteit is super.
Goede Kwaliteit en prima service
Top ziet er allemaal goed uit!
Excellent
Prima kwaliteit duidelijke omschrijving Goeie prijs
Lekker vlees en vers
Div. jaren afnemer van goed vlees, naar volle tevredenheid
Topkwaliteit vlees en zeer betaalbaar! De boterzachte Hereford ribeyes smelten op je tong en de varkensprocureur tover je moeiteloos om tot restaurant kwaliteit pulled pork!
De kwaliteit is al jarenlang constant op een hoog niveau, mijn favorieten zijn de chateaubriand en de entrecote, dit zijn echt aanraders. Klantenservice reageert heel snel op vragen. Het vlees is vers gesneden en wordt perfect gekoeld bezorgd.
Heb rundvlees besteld. Het vlees was op zich prima, er zat alleen over het hele gewicht best wat hard vet in. Dit scheelde uiteindelijk wel op het totale gewicht aan bruikbaar vlees.
Goeie kwaliteit en snel
Zo mals zo lekker en betaalbaar wat wil je nog meer
Te pikant voor mij zijn ze te pikant zelfs na even onder de kraan was het iets beter ,ik ga deze worsten niet afkeuren aan gezien u ook in Spanje levert ,maar voor mij niet meer, smaakt helemaal niet naar Duitse Braadworst , mijn mond stond in brand en dan is de goeie smaak verdwenen
Beste Roger, Ik denk dat u de verkeerde Duitse braadworst heeft besteld. We hebben 2 varianten, Duitse Braadworst regulier en Duitse braadworst Mexican style. De Mexican style is een ambachtelijke Duitse braadworst met een pittige smaak, deze heeft u besteld. Hij is voor de liefhebber die van iets pittiger houdt. Wij adviseren in dit geval de reguliere Duitse braadworst te proberen. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Door een fout van mijn zelf goed geholpen