Voor de kerst prachtige stukken vlees besteld! Netjes en goed koud verpakt. Top service en met z’n allen genoten van de gerechten.
Uitstekend goed; goede communicatie; prima levering; goede verpakking
Ruime keuze,erg goede kwaliteit vlees en vlotte levering. De levering wordt goed verpakt afgeleverd.
Zeker een aanrader om hier te kopen.
Het vlees was echt bijzonder lekker. Volgend jaar bestel ik zeker weer
Besteld en te weinig gekregen. Word je een kortingscode aangeboden voor de volgende keer t.w.v. het bedrag wat je op de bestelling mist. Een sigaar uit eigen doos dus eigenlijk.
Beste Lucky De Keijzer, Dank u voor uw review. Jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Wij kunnen ons echter niet herkennen in de geschetste situatie. Wanneer er bij ons sprake is van een manco of een product dat niet correct geleverd is, wordt dit altijd voor 100% gecrediteerd. Dit is bij ons vaste werkwijze en staat los van eventuele kortingscodes. De kortingscode die soms bij een bestelling wordt toegevoegd, is bedoeld als vrijblijvend extraatje voor een volgende bestelling. Dit staat volledig los van een eventuele compensatie en is nadrukkelijk niet bedoeld ter vervanging daarvan. Voor zover bij ons bekend hebben wij geen melding of klacht ontvangen over verkeerde gewichten met betrekking tot deze bestelling. Zonder concrete melding kunnen wij dit helaas ook niet inhoudelijk beoordelen of oplossen. Mocht u zich alsnog benadeeld voelen of recht denken te hebben op compensatie, dan nodigen wij u graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij denken altijd mee en lossen dit, zoals onze klanten van ons gewend zijn, netjes en correct op. Met vriendelijke groet, Internetslagerij.nl
Levering goed, vlees goed. Kortom niks te klagen.
Goed verpakt en mooi op tijd
Vriendelijke klantenservice, snelle levering. Sappige beenham
Goede kwaliteit producten.. en goede service
Heel erg tevreden. Ook het laten bezorgen is top!
Eerste keer iets besteld, kalfsbotten, runderbotten, schenkel. Alles was ok enkel de runderbotten hadden geen nut omdat het enkel de botten waren waar helemaal niets aanhing. Daar ben je dus niks mee als het op smaak aankomt.
Kwaliteit goed. Zeer vers vlees Geleverd volgens afspraak.
Goed verzorgde bestelling, alles klopt! En ook heel fijn: een heel vriendelijke bezorger.
Het enige kleine puntje wat ik an aangeven is dat het soms onduidelijk is of iets ingevroren is of niet. Bedankt voor al enkele jaren ons vaste adres te zijn! Michiel
Heb al eerder bij hun besteld. De bestelling wordt goed ingepakt en snel geleverd. Het vlees vers en dat is goed te merken tijdens en koken ermee. Geen half uur wachten tot vocht is verdamt maar meteen goed kunnen braden. Het vlees wat ik al ooit ook besteld heb kip, runderlappen bavette, runderriblappen, kalfsgehakt, zo heerlijk mals. Zeer goed van smaak. Ze zijn per bepaald gewicht luchtdicht verpakt. Als ik weer voorraad vlees nodig heb dan bestel ik het zeer zeker weer bij de Internetslagerij.
levering volgens afspraak en goed gekoeld
Voor 40 euro ribeye besteld, komt met een kapotte verpakking aan waardoor het vlees is gaan rotten. Vervolgens duurt het al meer dan twee weken, en hebben ze andere fotos nodig!?! Hoe lang moet je rottend vlees in de koelkast laten liggen? Geen reactie meer, geen oplossing. Nooit bestellen!!
Beste Mike Claassen, Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren. In dit geval is de volledige vergoeding uiteindelijk door ons toegepast, nadat wij de benodigde foto’s hebben ontvangen. Daarbij willen wij graag aangeven dat de melding pas vijf dagen na ontvangst van de bestelling bij ons is gedaan. Bij klachten over bederf of transportschade vragen wij om tijdige melding en duidelijke foto’s van het product mét etiket, zodat wij dit correct kunnen beoordelen. Zonder deze informatie kunnen wij helaas geen vergoeding uitvoeren. De benodigde foto’s hebben wij eveneens pas enkele dagen na de eerste melding ontvangen. Desondanks hebben wij, zodra de informatie compleet was, de klacht netjes en volledig opgelost. Wij hopen op begrip voor het feit dat wij deze werkwijze hanteren om klachten eerlijk en zorgvuldig af te handelen. Uiteraard blijven wij altijd bereid om mee te denken en tot een passende oplossing te komen, zoals ook in dit geval is gebeurd. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Ik bestelde voor het eerst, ik moet zeggen de service is prima, de bestelling werd keurig op tijd geleverd. De kalfsschnitzels waren fantastisch. De Italiaanse wordt weet ik nog niet. Met vriendelijke groet, Trix Falet-Ripperda
Het is niet de eerste keer dat we hier bestellen. De geleverde kwaliteit is uitstekend. Bestellen en betalen via de website is makkelijk en duidelijk, evenals de communicatie. In ons geval kunnen we het ophalen en dat is prima geregeld met een duidelijke tijdsindicatie waarvan je ook nog eens een herinnering krijgt per e-mail. Alles is keurig geportioneerd en verpakt.
Had op de site gekeken en aangemeld voor de nieuwsbrief. Kreeg tijdig een bericht dat mijn bestelling voor de kerst gedaan moest worden. Fijn zo'n reminder!
Heerlijk vlees, goed verpakt en top service!
Keurige levering en op tijd met kwaliteits vlees
Ik had runderpoten besteld en gevraagd om deze in kleine stukken te zagen. Was niet gebeurd. Hierdoor heb ik een groot deel weg moeten doen omdat ik als particulier daar niet het gereedschap voor heb. Jammer!
Bestellen ging heel erg snel en de service is erg goed! Vlees ziet er goed uit en prettig verpakt