Goed vlees. Goed verpakt. Goed geleverd
Makkelijk te bestellen en prima mooi vlees voor een goede prijs. Vriendelijk geholpen.
Prima lokale producten voor een prima prijs
Snel besteld, duidelijke website, vlees dag later geleverd dan afgesproken maar dat werd veroorzaakt door de ijzel. Kwaliteit en smaak van de bestelde ossenhaas in een woord geweldig
Levering verliep volgens plan. Netjes verpakt. Vriendelijke bezorger. Vlees is van mooie kwaliteit en viel bij alle gasten in de smaak. Een aanrader!
Zeer goede, positieve ervaring. Keurig verpakt vlees, nu voor de 3e keer besteld, is en blijft TOP!
We ordered the ambachtelijke beenham online and received a beautiful 2.6kg ham whithin the time promised. It was packed in a special aluminium like bag with cooler bags to keep it cold.
Wij hebben deze kerst genoten van 2,5kg puntbrisket. 10min aangebraden op de green egg voor de rooksmaak en daarna 8u in de slowcooker. Met cranberry glaze. Het was écht verrukkelijk en een groot succesnummer bij de familie. Kwaliteit was super, heel mooi doorregen met niet teveel vet. Gaan zeker weer bestellen want de prijs is ook echt heel netjes!
Elke keer weer heerlijk vlees
Kwaliteit en eerlijk product
Prima vlees maar levering onprofessioneel
Dag Bart, Helaas is er op dit moment geen betere food transporteur en zullen we het ermee moeten doen. Uiteraard zal de kwaliteit van leveren elk jaar verbeteren maar dat kost tijd. In vergelijking met 10 jaar geleden toen we net begonnen is er al heel veel in positieve in veranderd. Op de toekomst... Met vriendelijke groet, Team Internetslagerij,nl
Uitstekend vlees en goede service
ik ben niet tevreden over het vlees het kippetje was er klein en de jodenhaas kreeg ik in drie stukken had dit graag in 1 groot stuk gezien
Beste heer/ mevrouw Gelder, Wij hebben het even nagekeken. U heeft een kippetje van 1 kg besteld dan is het ook 1 kg en niet groter helaas. Een kwalitatief goede jodenhaas varieert in gewicht tussen de 300-500 g. dus 1 kg. aan een stuk is niet mogelijk. Hopen u hiermee wat extra informatie te hebben gegeven. PS een hele kogelbiefstuk is wel in 1 kg te verkrijgen. Fijne dagen. Met vriendelijke groet, Team interentslagerij.nl
Op tijd besteld (zondag) met als leverdatum donderdag. Werd bijtijds geleverd. Goed vacuüm verpakt met de koelelementen er bij. Was niet de 'duurzame' koelverpakking, maar geen probleem.
Als altijd perfect en snel
Voor herhaling vatbaar
Bestelling keurig verpakt geleverd en op tijd na telefoontje of er iemand thuis was. Mooi vlees!!
Het vlees is altijd geweldig lekker. Fijne dagen gewenst...
Het vlees smaakt voortreffelijk, het was goed en lux verpakt bij de bezorging. Goed aangegeven wanneer het werd bezorgd. Snelle bezorging ! Zeker aan te bevelen!
Bestelling geplaatst, communicatie prima, bezorging dikke duim. Kwaliteit vlees is super, de verpakking voor het verzenden is duidelijk veel in geinvesteerd dus het komt supervers aan. Tot de volgende bestelling !
Vlees voor de kerst besteld. Het ziet er allemaal super goed uit.
Fantastisch vlees! Helaas werd de bestelling, ondanks dat ik twee weken van te voren had besteld, een dag te laat geleverd (zonder bericht).
Nu zo'n 5 keer hier besteld en elke keer is het prima vlees, en natuurlijk ook belangrijk, snel en goed gekoeld geleverd. Dit is niet te vergelijken met vlees uit de supermarkt, de supermarkt krijgt dan een 3 en de internetslagerij.nl krijgt dan een 9.
Via internet ossenhaas besteld voor beef Wellington voor de kerst. Mooi vlees, prima verpakt en geleverd volgens afspraak, super!
Vlees is top, niets op aan te merken, hoewel de laatste keer alles ontdooid was. Vroeger kwam dat toe, bevroren. Communicatie kan beter. Levering naar België is goed, maar de laatste keer geen track&trace en dus onzeker wanneer het zou toekomen. Contact met klantendienst was matig. Ook had ik gehoopt op een kartonnen doos en geen isomo. Als je elke maand besteld hoopt dat op. Maar ik kan me voorstellen dat leveren naar België niet zo eenvoudig is.