Ik had graag 4,5 ster uitgedeeld. De bezorging, verpakking: prima Telefonisch contact gehad: meer dan prima Hoe het vlees smaakt? Dat weten we pas na kerstavond.
Wat er geleverd is is beter dan verwacht, snelle vriendelijke levering
Zeer mooi en goed verpakt vlees. Netjes op tijdgeleverd
En super bezorgservice
Perfect verpakt, de runderwangen proeven zalig na 4 uur sudderen in de Dutch Oven. Nu Kerst afwachten nadat ik de kalfswangen heb geproefd. Ophalen en producten in ontvangst nemen, snel en accuraat. Eet smakelijk, Edwin Renou
Alles naar verwachting
Kerstinkopen gedaan. Op veel plekken bleken de levertijden al voorbij kerst te liggen. Bij Internetslagerij.nl konden we nog wel terecht. Vandaag besteld, morgen bezorgd. Super service.
snelle en perfecte levering
Goede ervaring, heerlijk vlees...
Het vlees is altijd van goede kwaliteit! Word goed en snel geholpen door de klantenservice, mijn slager.
Een flinke hoeveelheid runderwangetjes besteld. Ik kreeg grote lappen binnen ipv netjes schoongemaakte runderwangetjes zoals bij meerdere andere slagerijen online en offline. Eerste ervaring toch wat teleurstellend.
Prima vlees voor een goede prijs Afhalen ging vlekkeloos Doen we vast vaker
Goed vlees voor een schappelijke prijs. Snelle levering
Zoals ik inmiddels al gewend ben is dit een prima internetslagerij. Communicatie is prima en de levering is altijd zoals afgesproken, geen minpunten.
Goede snelle levering.
Snelle levering en makkelijk af te halen.
Goed vlees voor een betaalbare prijs
Prachtig mooi vlees ontvangen. Super kwaliteit wat we van de slager hadden verwacht.
Snelle nette bezorging...goed gekoeld en netjes verpakt.gelijk uitgeprobeerd en het was prima
Zeer goed vlees&prima verpakt=lang houdbaar en wordt keurig bezorgd,Genoeg keuze tegen redelijke prijs.
Erg tevreden
Prima in orde zoals altijd
Prima vlees, maar de keus van de koeriersdienst is waardeloos, we waren gewoon thuis maar meneer heeft de bel niet gebruikt en het pakket bij de buren voor de deur gezet een mail met de klacht hierover werd door internetslagerij.nl maar niet beantwoord. Voormijeen reden om daar niet meer te bestellen.