Prima ervaring, niet de goedkoopste

Ik had graag 4,5 ster uitgedeeld. De bezorging, verpakking: prima Telefonisch contact gehad: meer dan prima Hoe het vlees smaakt? Dat weten we pas na kerstavond.

Wat er geleverd is is beter dan verwacht, snelle vriendelijke levering

Top levering

Zeer mooi en goed verpakt vlees. Netjes op tijdgeleverd

Heerlijk vers vlees.

En super bezorgservice

Excellent

Perfect verpakt, de runderwangen proeven zalig na 4 uur sudderen in de Dutch Oven. Nu Kerst afwachten nadat ik de kalfswangen heb geproefd. Ophalen en producten in ontvangst nemen, snel en accuraat. Eet smakelijk, Edwin Renou

Top kwaliteit, snelle levering

Alles naar verwachting

Snel besteld, snel geleverd

Kerstinkopen gedaan. Op veel plekken bleken de levertijden al voorbij kerst te liggen. Bij Internetslagerij.nl konden we nog wel terecht. Vandaag besteld, morgen bezorgd. Super service.

eerste ervaring louter positief

snelle en perfecte levering

Goed vlees

Goede ervaring, heerlijk vlees...

Altijd goed

Het vlees is altijd van goede kwaliteit! Word goed en snel geholpen door de klantenservice, mijn slager.

Runderwangen niet schoongemaakt

Een flinke hoeveelheid runderwangetjes besteld. Ik kreeg grote lappen binnen ipv netjes schoongemaakte runderwangetjes zoals bij meerdere andere slagerijen online en offline. Eerste ervaring toch wat teleurstellend.

Prima vlees voor een goede prijs Afhalen ging vlekkeloos Doen we vast vaker

Erg goed

Goed vlees voor een schappelijke prijs. Snelle levering

Prima kwaliteit voor redelijke prijs!

Zoals ik inmiddels al gewend ben is dit een prima internetslagerij. Communicatie is prima en de levering is altijd zoals afgesproken, geen minpunten.

Overzichtelijk en veel interessant aanbod

Goede snelle levering.

Snelle levering en makkelijk af te halen.

Snelle levering perfect verpakt en uitstekend vlees

Goed vlees voor een betaalbare prijs

Positief

Prachtig mooi vlees ontvangen. Super kwaliteit wat we van de slager hadden verwacht.

Eenvoudig te bestellen en goede kwaliteit

In 1 woord TOP!!!

Snelle nette bezorging...goed gekoeld en netjes verpakt.gelijk uitgeprobeerd en het was prima

Uimuntend

Zeer goed vlees&prima verpakt=lang houdbaar en wordt keurig bezorgd,Genoeg keuze tegen redelijke prijs.

Goede kwaliteit, service en ruik assortiment

Erg tevreden

Prima in orde zoals altijd

Prima vlees

Prima vlees, maar de keus van de koeriersdienst is waardeloos, we waren gewoon thuis maar meneer heeft de bel niet gebruikt en het pakket bij de buren voor de deur gezet een mail met de klacht hierover werd door internetslagerij.nl maar niet beantwoord. Voormijeen reden om daar niet meer te bestellen.