Prima vlees

Prima vlees, maar de keus van de koeriersdienst is waardeloos, we waren gewoon thuis maar meneer heeft de bel niet gebruikt en het pakket bij de buren voor de deur gezet een mail met de klacht hierover werd door internetslagerij.nl maar niet beantwoord. Voormijeen reden om daar niet meer te bestellen.

Goed vlees voor een eerlijke prijs

Hier een brisket van 5 kilo besteld. Mooi op gewicht, alleen helaas best wat loshangende stukken die ik er voor de bereiding af moet snijden. Snel en in prima staat geleverd door Trunkrs.

Prima voor elkaar

Goed vlees&goed verpakt,lang houdbaar en wordt netjes geleverd.

Redelijk goed vlees, snel en netjes bezorgd

Hier een (deel van) brisket van 5 kilo besteld. Ziet er op zich best redelijk uit op toch best wat loshangende delen na. Vlees werd vlot en goed verpakt bezorgd via Trunkrs en dat is eigenlijk altijd goed.

Super goed ervaren

De levering was super snel en netjes verpakt afgeleverd. Vlees gelijk gekeurd en was van goede kwaliteit

Betaalbare kwaliteit

Rosbief besteld. Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs en snel geleverd.

Betaalbare kwaliteit

Rosbief besteld. Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs en snel geleverd.

Bezorging keurig op tijd

Breed assortiment. Duidelijk te volgen wanneer er bezorgt gaat worden. De bezorging was keurig op tijd. Niets dan positieve punten.

Snel geleverd en ziet er goed uit

Nog niet gegeten maar ziet er goed uit en netjes verpakt

Snel geleverd en ziet er goed uit

Nog niet gegeten maar ziet er goed uit en netjes verpakt

Redelijk goed vlees, snel en netjes bezorgd

Ik vraag 8x 250 gr tounedos. Maar ik krijg er 6 van ongeveer 275 rg. En 2 ver onder de maat. Dat is niet nodig als je kunt snijden. Vroeger bestelde ik ze bij paul reis. Die waren altijd goed aan de maat. Her ziet er niet uit als je een etentje hebt voor 10 nietwaar?

Vlotte levering, perfect product

Website overzichtelijk, makkelijk bestellen en afrekenen. Vlotte levering volgens afspraak. Mooi product. Een tip, als je het product wil weggeven, hoeft van mij op de verpakking van het vlees geen sticker van de internetslager. Helemaal tevreden.

Vlotte levering, perfect product

Prachtig vlees.

Mooie en duidelijke website, prachtig vlees. Zeer goed telefonisch te bereiken en heel netjes afgehandeld. Meer dan tevreden.

Goed vlees, netjes geleverd

Hier een brisket besteld van 5 kilo en die zag er redelijk goed uit, op best wat loshangende stukken vlees na die ik er helaas vanaf moet snijden voor bereiding. Vlees werd snel en goed gekoeld geleverd door Trunkrs en dat gaat eigenlijk altijd goed.

Goed vlees, netjes geleverd

Hier een brisket besteld van 5 kilo en die zag er redelijk goed uit, op best wat loshangende stukken vlees na die ik er helaas vanaf moet snijden. Vlees werd snel en goed gekoeld geleverd door Trunkrs en dat gaat eigenlijk altijd goed.