Het vlees is heerlijk en laat zich zéér goed bereiden. Nu al een paar keer zowel kip, rund en varkensvlees besteld en ga dit zeker nog vaker doen.
Kwam met ijselementen diepbevroren aan. Ook fijn dat er veel opties voor bezorgdata en tijden zijn.
Ik had hertenpoulet nodig voor een vrienden diner. Dit via website besteld. De prijs kwaliteit is prima. Keurig op tijd geleverd en netjes koel verpakt.
Snelle levering precies zoals beloofd, goed verpakt en werkelijk heerlijk vlees voor een eerlijke prijs!
Goede service. Heerlijk lamsgehakt en de wild worst was ook heerlijk.
Echt een aanrader, heerlijk vlees.
Ik ging voorheen altijd bij B&S maar dat werd mij te duur. Met onze Engelse herkomst missen wij mooie braadstukken om de vertrouwde Sunday Roast te bereiden. Bij de internetslagerij heb ik een rosbief, een rib roast, procureur en burgers besteld. De rosbief was vers en de rest diepgevroren. Alles keurig verpakt en uiteraard gekoeld geleverd. Afgelopen weekend de rosbief gemaakt met Yorkshire puddings, roast potatoes en huisgemaakte jus van het vlees jus. Het was heerlijk. Dit wordt mijn nieuwe to go to shop voor kwaliteitsvlees. Ik mis alleen nog een mooie pork roast braadstuk bijv. halve boston butt of iets met het vet en rind om crackling te maken. Tip aan de slager! Maar well done guys will order again!
Voor de 1e keer besteld. Vlees ziet er perfect uit,netjes gestickerd verpakt,en het smaakt heerlijk. Heel tevreden,dus we gaan zeker vaker bestellen
Wanneer wij Bistro avondjes organiseren bestellen wij altijd vlees bij de internetslager. Top kwaliteit!!
Levering via trunkers niet altijd geweldig, soms erg laat en niet in lijn met track trace (na 23.00) maar doet niets af aan de kwaliteit van het vlees
De kwaliteit van het vlees is altijd goed. Heerlijke wildzwijnpoulet gehad laatste keer. Maar ook de knakworsten, schnitzel, procureur en eigenlijk alles wat we besteld hebben is heerlijk. Het komt goed verpakt aan. Ook fijn dat het de volgende dag in de avond geleverd wordt. De meeste kans dat we thuis zijn.
Het vlees werd zeer snel en netjes verpakt en gekoeld geleverd.
Goed vlees met een goed verhaal
Voor de tweede maal besteld en telkens een schot in de roos.
Mijn nieuwe keuken is nog in aanbouw, maar ik sta te popelen om iets speciaals te maken. De InternetSlagerij was een gouden vondst. Het vlees zit nog een paar weken in de vriezer en dan ga ik een feestmaal maken.
Uitstekende service en hele goede kwaliteit vlees
Onze eerste keer dat we besteld hebben , we zijn erg tevreden en gaan zeker nog vaker bestellen Het vlees was erg goed verpakt , om het lang koel te houden, In een dikke laag van soort thermo papier met daar bij 4 koel elementen. Echt top
Goed contact, snelle levering en uistekende producten en heel fijn verpakt allemaal, top!
Vlees was netjes verpakt en zag er naar mijn mening beter uit, dan bij de gene waar ik meestal bestel
Zeer lekker en smaakvolle kogelbiefstukken !
Goed vlees en een goede service
Een heerlijk stukje vlees en snel en netjes bezorgd ben er blij mee
bestelling diepvries, levering vers
Beste heer Schouten, Excuses hiervoor. U kunt het vers uiteraard gewoon invriezen. Vers wordt meestal extra gewaardeerd i.p.v. diepvries. Diepvries was helaas uitverkocht dus hebben onze slagers het product vers voor u afgesneden. Hopen op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Nu een aantal keer wat besteld. Mooi kompleet assortiment.