Mooi vlees

Mooie producten en leveren zoals afgesproken.

Goed assortiment. Snelle levering. Wel flink duurder dan de lokale vleeshandel.

Snelle levering, vlees stuk ziet er goed uit. Mooie prijs. Kan alleen nog niet vlees zelf beoordelen. Eten het pas met kerst.

Prima vlees

Vlees is mooi gekoeld en vacuüm verpakt in de juiste porties met duidelijke etikettering voor de houdbaarheidsdatumswe hadden 1 kg Entrecote, 2x 500 gr Ossenhaas puntjes een bijna 700 gr Chateau Briand. Prima vlees voor een goede prijs.

geweldig

Super goed product , en goed gekoeld afgeleverd op de aangegeven tijd door Trunkrs.

perfect

ruim assortiment tegen goede prijs

super

Snelle levering en een prachtig stuk vlees.

Uitstekend vlees

Mooi vlees, prima levering, voor herhaling vatbaar

Producten waren fantastisch, levering daarentegen liet nogal wat te wensen over

De producten waren fantastisch, de bezorging viel echter nogal wat tegen. Had mijn bestelling geplaatst op een woensdag, maar deze werd pas bezorgd op zaterdag. Met andere woorden, ik heb drie dagen moeten wachten op mijn bestelling ! Het vlees in de verpakking was deels ontdooid (met uitzondering van het beenhammetje in jus) maar nog wel koud. Heb enkele lamsboutschijven direkt herverpakt en samen met de rest van de bestelling alsnog linea recta in mijn vriezer gestopt. Hopelijk verloopt de levering van mijn volgende bestelling een stuk beter dan deze. Dus, producten waren prima, levering was, nou ja, knudde.

Goede levering

Ik kreeg wat ik bestelde en de kwaliteit was goed, helemaal voor het geld.

Top producten en snelle levering

Goed!

Uitvoering bestelling zoals beloofd.

Alles keurig en op tijd. Goed bezig, ga zo door. Vlees nog niet geproefd maar zal ook wel in orde zijn.

Fijn bedrijf

Super goed geholpen, het vlees is keurig ontvangen en smaakt heerlijk.

Dag te laat geleverd en ongelofelijk taai vlees

Wel aardige mensen aan de telefoon

PRIMA BELLA ALLES TOPPIE

BIJZONDER MOOI EN HEERLIJK

Top vlees voor een goede prijs

Het vlees is heerlijk en laat zich zéér goed bereiden. Nu al een paar keer zowel kip, rund en varkensvlees besteld en ga dit zeker nog vaker doen.

Goed verzorgd en snel geleverd

Kwam met ijselementen diepbevroren aan. Ook fijn dat er veel opties voor bezorgdata en tijden zijn.

Prima prijs en kwaliteit en snel geleverd

Ik had hertenpoulet nodig voor een vrienden diner. Dit via website besteld. De prijs kwaliteit is prima. Keurig op tijd geleverd en netjes koel verpakt.

Top Vlees met top service voor een eerlijke prijs

Snelle levering precies zoals beloofd, goed verpakt en werkelijk heerlijk vlees voor een eerlijke prijs!

Goede service. Heerlijk lamsgehakt en de wild worst was ook heerlijk.

Prachtig mooi vlees

Echt een aanrader, heerlijk vlees.

Top vlees tegen concurrerende prijzen.

Ik ging voorheen altijd bij B&S maar dat werd mij te duur. Met onze Engelse herkomst missen wij mooie braadstukken om de vertrouwde Sunday Roast te bereiden. Bij de internetslagerij heb ik een rosbief, een rib roast, procureur en burgers besteld. De rosbief was vers en de rest diepgevroren. Alles keurig verpakt en uiteraard gekoeld geleverd. Afgelopen weekend de rosbief gemaakt met Yorkshire puddings, roast potatoes en huisgemaakte jus van het vlees jus. Het was heerlijk. Dit wordt mijn nieuwe to go to shop voor kwaliteitsvlees. Ik mis alleen nog een mooie pork roast braadstuk bijv. halve boston butt of iets met het vet en rind om crackling te maken. Tip aan de slager! Maar well done guys will order again!

Voor de 1e keer besteld. Vlees ziet er perfect uit,netjes gestickerd verpakt,en het smaakt heerlijk. Heel tevreden,dus we gaan zeker vaker bestellen

Super vlees !!!

Wanneer wij Bistro avondjes organiseren bestellen wij altijd vlees bij de internetslager. Top kwaliteit!!

Super vlees, betaalbaar en snelle levering

Levering via trunkers niet altijd geweldig, soms erg laat en niet in lijn met track trace (na 23.00) maar doet niets af aan de kwaliteit van het vlees