Alles goed ontvangen en het vlees is top.
Wederom hier besteld voor kerst lekker stukje puur vlees entrecote spareribs ossenworst etc
Super geregeld en netjes verpakt, keurig optijd
Besteld via internet en de volgende dag opgehaald in apeldoorn Lag klaar netjes verpakt in een cool pack Dikke pluim
We gaan er 1e kerstdag heerlijk van genieten!
ziet er goed uit en wat ik geproefd heb is top
Voor het eerst besteld bij internetslagerij.nl. Een angus brisket whole packer. In de omschrijving stond dat het gewicht 5,8 tot 6 kg zou zijn. Hetgeen ik geleverd kreeg was echter krap aan 5 kg. Kwaliteit ziet er wel goed uit.
Binnen een dag in huis, top op de hoogte gehouden over de aankomsttijd van de chauffeur, super product!
Kwaliteit snelle bezorging en ruim assortiment
Kwaliteitsvlees
Snelle bezorging. Ruim assortiment en heerlijk/eerlijk vlees
Het vlees werd na bestelling snel geleverd en zit keurig verpakt. Het vlees wat we inmiddels gegeten hebben smaakte erg goed.
Al meerdere keren besteld en super goed en snel geleverd.keurig verpakt een echte aanrader. Het vlees is ook echt van top kwaliteit.
Het vlees was uitstekend en heel goed verpakt, en de service was erg goed. De levering was op tijd. Aanbevolen.
Gewoon goed, heerlijk vlees en eerlijke prijzen
Prima vlees goeie service goed verpakt
prima service, levering zoals beloofd , diepgevroren geen probleem.
Altijd prima kwaliteit!
snelle levering, zorgvuldig verpakt en goede kwaliteit
Super vlees en keurig op tijd gelevred
Ondanks de drukte is het pakket toch bezorgd.
Heerlijk mals vlees, vooral de eendenborstfilet. De asian chicken karaage, vond ik persoonlijk niet lekker, kwa kruiden en paneerlaag. Oerhammetje ook lekker smeuïg. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en bezorging (trunkrs) werkte erg prettig!
Ik vind het altijd wat overdreven om iemand te beoordelen die doet wat er van hem wordt verwacht, ik bestel zij leveren, hoe ingewikkeld kan het zijn
Goed verpakt, nette levering, goede kwaliteit
Het vlees zit (nog) in de vriezer voor de komendee periode. Waar ik een godsgruwelijke hekel aan heb, zijn bedrijven die je meteen na hun levering aan je kop beginnen te zeuren om een review. En als je dat niet snel genoeg doet, vrijwel dagelijks daaraan herinneren (nu al de 4e keer in 6 dagen!). Bouw dan een opt-n/opt-out in je bestelproces, maar kom niet achteraf met dit soort gejammer. Op deze manier verdienen jullie de laagst mogelijke score!
Beste J.Jaap van der Kuijl, Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u onze reviewverzoeken als hinderlijk heeft ervaren. Wij willen graag benadrukken dat wij standaard slechts twee berichten versturen: één verzoek om een review en één herinnering. Verder worden er géén extra berichten verzonden. Mocht er bij u toch meer zijn binnengekomen, dan gaat er technisch iets niet goed. Wij gaan dit uiteraard voor u nakijken. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan onze excuses daarvoor. Fijn dat u het vlees alvast in de vriezer heeft liggen voor de komende periode. Als u vragen heeft over onze producten of bereidingstips wenst, dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Internetslagerij.nl