De kwaliteit van het vlees is altijd goed. Heerlijke wildzwijnpoulet gehad laatste keer. Maar ook de knakworsten, schnitzel, procureur en eigenlijk alles wat we besteld hebben is heerlijk. Het komt goed verpakt aan. Ook fijn dat het de volgende dag in de avond geleverd wordt. De meeste kans dat we thuis zijn.
Het vlees werd zeer snel en netjes verpakt en gekoeld geleverd.
Goed vlees met een goed verhaal
Voor de tweede maal besteld en telkens een schot in de roos.
Mijn nieuwe keuken is nog in aanbouw, maar ik sta te popelen om iets speciaals te maken. De InternetSlagerij was een gouden vondst. Het vlees zit nog een paar weken in de vriezer en dan ga ik een feestmaal maken.
Uitstekende service en hele goede kwaliteit vlees
Onze eerste keer dat we besteld hebben , we zijn erg tevreden en gaan zeker nog vaker bestellen Het vlees was erg goed verpakt , om het lang koel te houden, In een dikke laag van soort thermo papier met daar bij 4 koel elementen. Echt top
Goed contact, snelle levering en uistekende producten en heel fijn verpakt allemaal, top!
Vlees was netjes verpakt en zag er naar mijn mening beter uit, dan bij de gene waar ik meestal bestel
Zeer lekker en smaakvolle kogelbiefstukken !
Goed vlees en een goede service
Een heerlijk stukje vlees en snel en netjes bezorgd ben er blij mee
bestelling diepvries, levering vers
Beste heer Schouten, Excuses hiervoor. U kunt het vers uiteraard gewoon invriezen. Vers wordt meestal extra gewaardeerd i.p.v. diepvries. Diepvries was helaas uitverkocht dus hebben onze slagers het product vers voor u afgesneden. Hopen op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Nu een aantal keer wat besteld. Mooi kompleet assortiment.
Heb procureur en lamskoteletten besteld,volgende dag in huis. Zeer netjes en gekoeld ingepakt en het vlees was super vooral de procureur om pull park te maken supper
Ik bestel heel vaak mijn vlees bij internet slagerij. Altijd op tijd geleverd.goede prijs ,qualitijd. En heelcorect verpakt en verzonden.
Prima producten voor een goede prijs. Ben ook erg blij met de goede service en klantgerichtheid.
Goed product en snelle accurate levering een aanrader
Goed ontvangen en ziet er top uit.
Bestelde eendenborst filet en was heerlijk. Ook een snelle levering.
Voor het eerste besteld en alles wat ik heb gegeten was perfect. Bezorging mega mooie verpakking en aardige chauffeur. Prijs ook nog prima en veel keus, ik ga zeker vaker bestellen!
Geleverd volgens afspraak in een duurzame verpakking, heel fijn.
Omdat een product niet te leveren was, heb ik gebeld en alles werd netjes afgehandeld.
Kwaliteitsvol vlees, goed verpakt en snel geleverd