Ik heb deze slagerij als 3e bestel- slagerij uitgeprobeerd en het is mij slecht bevallen. De porties vlees zijn zeer klein en alles kwam bijna ontdooit aan. Sommige producten zijn niet eens geleverd. Ik ga weer op zoek naar een betere slagerij die wel kwaliteit levert voor een geschikte prijs.
Beste Marisa Eradus-Lilienthal, Dank voor uw review. Erg jammer dat u het zo heeft ervaren. Hamburgers en schnitzels zijn altijd diepvries geleverd. Dit staat ook duidelijk bij de producten aangegeven. Ook de portie grote en gewichten geven we duidelijk aan.....? Overige producten zijn vers geleverd, dus niet ontdooid, dit staat op de pakbon. Heeft u deze wel gezien? Het niet geleverde product is ons aan te rekenen maar is helaas onmacht. Het niet geleverde product wordt altijd direct terug betaald zoals we ook bij u hebben gedaan. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij
Ik vind de assortiment en de kwaliteit erg goed. Hamburgers zijn top.
Goede kwaliteit. Snel levering
De keuze aan vlees is enorm. Mijn keuze viel dit maal op dik bevleesd spareribs. De bestelling werd netjes afgeleverd en het openen van het pakket bezorgde mij met een blije verrassing. Enorm dik bevleesde spareribs. Prachtig mooi vlees, en het heeft ook enorm goed gesmaakt. Op naar de volgende bestelling.
Het werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en de verpakking was grandioos.
Duidelijke website, snelle levering en goed vlees
Zat echt even te twijfelen maar toch gedaan. Het vlees zit netjes en goed koel verpakt. Hier werd ik al zeer blij van. Kwaliteit van het vlees zelf ook goed kleur geur vet gehalte en super vers. Naar bereiden zeer mals! Ook de hoeveelheid was meer dan 5 kilo om precies te zijn 5,5 kilo. Voor mijn volgende bestelling hoef ik niet meer op onderzoek uit want dat doe ik hier!
Tijdens het bestellen wordt duidelijk aangegeven wanneer het vlees wordt geleverd/klaar is voor ophalen, en de prijs kwaliteit zijn absoluut in orde. Niet alleen aan te bevelen voor de BBQ maar ook prima alternatief voor de supermarkt, want beter vlees dat thuis wordt bezorgd!
Kwaliteit van het vlees is uitstend.
Spareribs besteld om af te halen in Apeldoorn. Ideaal. Kunt zelf de dag aangeven en binnen die dag komen afhalen. De ribs zelf waren goed van kwaliteit. Niet duur.
Goed verpakt en snel geleverd
Ik had een hele grote bestelling geplaatst, maar het was absoluut geen moeite voor ze. De volgende dag stond het de volgende dag, helemaal mooi ingepakt voor mij klaar. De slager die ons begroette, was ook ontzettend vriendelijk (18-07-2022). Wij blijven zeker vaste klanten bij deze slagerij.
Snel en eenvoudig bestellen. Lekker vers Goede kwaliteit die heerlijk smaakt
Gisteren de bestelde Cote de boeuf op de BBQ klaargemaakt, deze smaakte voortreffelijk. Ook de andere vleesproducten zijn smakelijk en vers. Ik was ook erg blij met de compacte verpakking in kartonnen doos. Alles was goed koud gebleven met de bijgevoegde icepacks en geen extra afval, zoals bij andere sommige internetslagers (koeltassen, of piepschuim dozen). Goede prijs voor goede producten.
Deze keer mijn bestelling was niet wat ik wou graag hebben!!
Aanrader de jodehaas, heerlijk stukje vlees.
Alles zoals op de site beschreven is waargemaakt, zeer mals vlees. Keurig afgeleverd in de tijd zoals beschreven op de site en het vlees was heel goed en verzorgd verpakt. Zal in de toekomst meerdere bestellingen gaan plaatsen. Heel goed.
Met een knipoog ging ik bestellen ,het is de eerste keer dat ik überhaupt vlees online besteld .Maar super tevreden ,ik raad dit ook iedereen aan .
Gewoon goed
Gevraagd of de ham in plakken kon worden gesneden en dit heeft men prima gedaan.
Ben erg blij met mijn eerste bestelling het vlees waa echt lekker en niet al te duur... zeker als je de qualiteit in acht neemt
mijn eerste pakketje toch wel laat toegekomen niet echt weten wanneer ze juist gaan leveren maar alles is wel goed gekomen en onze eerste portie staek is binnen super lekker dat beloofd voor het volgende .
We hadden bbq pakketten, heerlijk vlees.
En heerlijk vlees!
Mooi vlees, correct verpakt en snel geleverd