Het vlees was wederom weer erg goed. Ik vind het alleen erg jammer dat het vlees niet meer in die pieschuimen koelboxen werd geleverd. Hier ging ik wel vanuit dat ik die zou krijgen omdat ik het eigenlijk ook nodig had.
De kwaliteit van het vlees is absoluut goed te noemen. De vers producten waren goed gekoeld en snel ontvangen.
Erg snel en heel lekker
Bestellen ging prima evenals het ophalen. Alleen bij het bestellen van de 500gr jodenhaas, kan ik er thuis achter dat deze uit twee stukken bestond. Was even tegen de verwachting in. 1 van 350gr en 1 van 150gr. Het eigenlijk 1 groot stuk verwacht.
Goed vlees. Netjes verpakt en aangeleverd.
snel en goed geleverd. prima kwaliteit vlees voor een goede prijs. prettig en makkelijk winkelen bij internetslagerij. Groot assortiment voor elk wat feest. prima bedrijf.
Goed vlees op tijd bezorgd
Mooi optijd, goed verpakt
De ribeye dry aged was fantastisch. Alles koud en snel volgens afspraak ontvangen.
Zeer betrouwbare firma
Fantastisch zo snel bezorgd en heerlijk goed verpakt vlees voor ons geen andere slager meer
Goed vlees en prima service!
3k procureur en 3k kippendijen gebruikt om mijn gasten die voor mijn verjaardag kwamen te serveren. Pulled pork gemaakt met een Hawaiiaanse tint en kip teryiaki gemaak. Ik heb heel veel complimenten gekregen over het eten en mensen rolden naar buiten, zo lekker vonden ze het. Wederom mijn hartelijk dank voor snelle levering en echt goeie kwaliteit
Ik heb al vaker vlees bij de internetslager besteld, en het is iedere keer top!
Heerlijk vlees en een hele snelle goede levering.
Vlees is goed en word keuring netjes geleverd. Helaas zie je ook hier de prijzen omhoog gaan wat uiteraard wel begrijpelijk is.
Alles netjes vacuüm verpakt en gelabeld. Perfecte kwaliteit, goede prijs. Vlotte communicatie met klantendienst.
Zeer goed verpakt, vleeswaren goed gekoeld.
Al meerdere keren gebruikt. Goed assortiment, goede prijzen en prima geregeld!
Wat hebben wij genoten van het luxe bbq pakket. Eveneens al het vlees, echt genieten!
Afspraken waarvan je via de mail op de hoogte wordt gebracht, zoals de levertijd en datum, worden nagekomen. Vlees wordt goed gekoeld geleverd.
De bestelling makkelijk online gedaan. Kreeg gelijk een bevestiging op de mail. De levering was goed te volgen online en volgens afspraak geleverd. Met ijs elementen is het vlees tijdens transport gekoeld. Stevig verpakt in een kartonnen doos.
Ik ben zeer tevreden.
Het vlees is fantastisch en snel geleverd. Was allemaal nog goed koud. Voor herhaling vatbaar.
Alleen de ham was een beetje waterig.