Iets minder!

Deze keer mijn bestelling was niet wat ik wou graag hebben!!

Uitstekende kwaliteit snel geleverd

Aanrader de jodehaas, heerlijk stukje vlees.

Absoluut top

Alles zoals op de site beschreven is waargemaakt, zeer mals vlees. Keurig afgeleverd in de tijd zoals beschreven op de site en het vlees was heel goed en verzorgd verpakt. Zal in de toekomst meerdere bestellingen gaan plaatsen. Heel goed.

Uitstekend!

Met een knipoog ging ik bestellen ,het is de eerste keer dat ik überhaupt vlees online besteld .Maar super tevreden ,ik raad dit ook iedereen aan .

Top kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gewoon goed

Gevraagd of de ham in plakken kon worden gesneden en dit heeft men prima gedaan.

Erg lekker vlees, prijs niet verkeerd

Ben erg blij met mijn eerste bestelling het vlees waa echt lekker en niet al te duur... zeker als je de qualiteit in acht neemt

kon beter

mijn eerste pakketje toch wel laat toegekomen niet echt weten wanneer ze juist gaan leveren maar alles is wel goed gekomen en onze eerste portie staek is binnen super lekker dat beloofd voor het volgende .

Super goed

We hadden bbq pakketten, heerlijk vlees.

Top levering

En heerlijk vlees!

Prima vlees, snelle levering

Mooi vlees, correct verpakt en snel geleverd

Erg goed vlees

Het vlees was wederom weer erg goed. Ik vind het alleen erg jammer dat het vlees niet meer in die pieschuimen koelboxen werd geleverd. Hier ging ik wel vanuit dat ik die zou krijgen omdat ik het eigenlijk ook nodig had.

Goede kwaliteit van het vlees

De kwaliteit van het vlees is absoluut goed te noemen. De vers producten waren goed gekoeld en snel ontvangen.

Erg snel en heel lekker

Prima vlees, alleen…

Bestellen ging prima evenals het ophalen. Alleen bij het bestellen van de 500gr jodenhaas, kan ik er thuis achter dat deze uit twee stukken bestond. Was even tegen de verwachting in. 1 van 350gr en 1 van 150gr. Het eigenlijk 1 groot stuk verwacht.

Goed vlees. Netjes verpakt en aangeleverd.

snel en prima kwaliteit vlees voor een betaalbare prijs

snel en goed geleverd. prima kwaliteit vlees voor een goede prijs. prettig en makkelijk winkelen bij internetslagerij. Groot assortiment voor elk wat feest. prima bedrijf.

Goede levering prima

Goed vlees op tijd bezorgd

Erg goed

Mooi optijd, goed verpakt

Prachtig dry aged vlees

De ribeye dry aged was fantastisch. Alles koud en snel volgens afspraak ontvangen.

Zeer goede en correcte service

Zeer betrouwbare firma

Geweldige bezorgservice en heerlijk vlees

Fantastisch zo snel bezorgd en heerlijk goed verpakt vlees voor ons geen andere slager meer

Prima vlees

Goed vlees en prima service!

heerlijk!

3k procureur en 3k kippendijen gebruikt om mijn gasten die voor mijn verjaardag kwamen te serveren. Pulled pork gemaakt met een Hawaiiaanse tint en kip teryiaki gemaak. Ik heb heel veel complimenten gekregen over het eten en mensen rolden naar buiten, zo lekker vonden ze het. Wederom mijn hartelijk dank voor snelle levering en echt goeie kwaliteit

Heerlijk vlees

Ik heb al vaker vlees bij de internetslager besteld, en het is iedere keer top!