Ruim assortiment. Topkwaliteit. Zorgvuldig gekoeld verpakt!
Het eten was lekker. Ik dacht bij mezelf, laat ik het hoogste gewicht Brisket kopen zodat de kans groot is dat die heel blijft. Helaas was het beste stuk (point) er vanaf gesneden terwijl de onderkant nog bulten vet op zat. De vorm van het vet leek alsof daartussen botten hebben gezeten. Ik had liever gezien dat ik een hele brisket kreeg met een egale onderkant, een hele point en een klein laagje vet over het hele stuk aan de bovenkant. Ik zoek liever een ander op die wel hele stukken vlees verkoopt.
Beste heer Plugge, Dat is vervelend om te horen. De Brisket die u besteld heeft betreft een deel van de Brisket, dit geven we ook duidelijk aan op de website. Delen van 1 tot 5 kg. In een brisket kan het zijn dat je kan zien waar de ribben zijn uitgesneden aangezien dat ook zo is... Een "whole packer" Black Angus grain fed vindt u ook in onze webwinkel. Dat is een echte wedstrijd winner. Wij zien u graag terug als klant. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Opnieuw een goed afgeleverde bestelling, goed en prima kwaliteit Zeer tevreden
Uitstekend stukje vlees, prijs kwaliteit is al helemaal top. Heb voor bezorging gekozen, echt top verpakt en genoeg koelelementen in de verpakking. Voor herhaling vatbaar
Snel goede verdant en op tijd
Heerlijk vlees mooi op tijd binnen na bestelling.
Prima georganiseerd en kwalitatief prima vlees
Uitstekende belevenis dit vlees van de internetslagerij
vriendelijke mensen heb al 3 x besteld uit de kunst
Hele mooie producten. De smaak ik (het belangrijkste) ook fantastisch. Het proces van bestelling tot en met levering loopt prima.
De dry aged Ribeye en T-bone waren heerlijk. Super smaakvol....
Alles netjes verpakt en goed koud ontvangen.
See above
De speklapjes en procureurlapjes waren heerlijk sappig. Overige moeten we nog testen. De bbq was geslaagd.
zo snel bezorgd en zo goed verpakt en uitstekend vlees
Op de gekozen afleverdag, keurige mails om de levering te volgen. Naarmate de chauffeur dichterbij kwam, werd het leverwindow kleiner en accurater. Heel prettig. Daarnaast ook heel goed verpakt, het vlees was nog bevroren toen het hier aankwam. En waar het om gaat, het vlees zelf was ook perfect. Heel tevreden klant erbij,
Snachts om 2 uur besteld 20:30 in huis! Keurig verpakt en goede kwaliteit vlees. Prijs is prima kom hier zeker terug
Goed vlees en eerlijke prijzen
3e keer besteld en altijd erg tevreden over de kwaliteit...
Uitstekende levering en de tournados waren ook uitstekend. Zelden zo lekker gegeten.
In weinig woorden een goede winnen met goede waren en een hele goede service,,
Overzichtelijke site. Ruime keus in vlees van uitstekende kwaliteit. De levering is betrouwbaar! Een echte aanrader!
Lekker vlees en heel snel in huis.
Volgende dag al in huis.