Conform beschrijving

De bestelling is snel geleverd. Verpakt in een koeltas in een grote kartonnen doos. Mooie afmetingen om individueel in te vriezen of om direct te verwerken. Super blij met de bestelling.

Snelle levering en heerlijk vlees

Had heerlijke diamanthaas besteld. Heerlijk van gegeten

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit netjes geleverd.

Delicious meat at a great price, packaging a little bulky.

Best meat I have been able to find in Amsterdam with a great range, quick delivery and some niche products that are harder to find elsewhere. My only issue is the packaging for the chicken is quite bulky and I have quite a small freezer so it makes it hard to buy in bulk. If the chicken was shrink wrapped instead in a container I would definitely buy more!

Gewoon goed

Ik vond het gewoon goed geregeld.

Mooi vlees, snel en netjes geleverd

Wij bestelden gilet Migno, waren mooie stukjes vlees en die werden heel snel en netjes geleverd!

Snelle levering van een heel mooi stuk vlees

Snelle levering van een heel mooi stuk vlees

Zo hoort vlees te zijn.

Beperkte meerprijs voor kwalitatief veel beter vlees.

Top vlees, perfect bezorgd

Top vlees, netjes verzorgd en bezorgd

lekker mals vlees

Vlees was uitermate goed, vlees is geschikt voor BBQ. Heerlijk vers en mals

Prima service!

Kwam netjes gekoeld en mooi op het aangegeven tijdstip binnen en ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Good quality & service

I've been placing regular orders with Internetslagerij for more than ten months now, and am happy with the quality of their products and service. Tasty good meat (I usually order beef & chicken) at reasonable prices, very quick delivery. Keep up the good work!

beste

Goed op tijd levering heel netjes in gepakt en heel schoon geleverd.ik ben echt heel blij mee

kwaliteit

Dit is de derde keer dat ik heb besteld en he bevalt me prima.

Geweldige service, heerlijk vlees

Wij hebben eindelijk weer een goede slager, die nog thuisbezorgd ook. Geweldig

Geweldige kwaliteit

Goede sortering vlees. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Supersnelle levering. Alles zorgvuldig verpakt.

kan niet beter in een woord geweldig

netjes verpakt en een vriendelijke bezorger ik bestel zeker daar weer varkenswangen waren zalig Mmmmm

Super goed vlees voor een zeer goede prijs

Al langer bestel ik mijn vlees via Internetslagerij.nl elke keer is het vlees vers en mooi verpakt. Doordat ik het ga ophalen om in het weekend lekker de BBQ aan te zetten, kan ik het vlees gelijk gebruiken. een aanrader voor elke hobby BBQ-er.

Goede service en kwaliteit

Goed.

Maar: en daarom geen 5 sterren, de botten zijn wel heel erg groot. Het zou fijn zijn als ze de volgende keer wat kleiner gezaagd zouden kunnen zijn

Lekker vlees

Lekker vlees. Snel in huis…

Heerlijk vlees en prima bezorging

Ga hier vaker bestellen

Uitstekend!

Positieve levering en goed verpakt. Is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit maar vooral snelle service

In de namiddag besteld, volgende dag al in huis. Het wordt perfect aangeleverd. Niet ingevroren, maar wel met ijszakken. Thuis direct te gebruiken of mogelijkheid om in te vriezen. Kwaliteit van vlees is erg goed.