Goed vlees, netjes verzorgd.

Vlees is zeker ok

Mijn eerste keer hier besteld en ben zeer tevreden over het vlees en de grote keuze. Iets minder is dat de bestelling met postNL wordt verstuurd en dus een volle dag onderweg is, ook al is alles prima gekoeld. Waar het vers voedsel betreft zoals groenten/fruit/vlees wordt het overal praktisch met Trunks verzonden, s'morgens besteld, s'avonds in huis. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden voor de kwaliteit van het vlees.

Voor de 3e keer besteld en altijd tevreden

Wij zijn inmiddels een vaste klant bij de internetslagerij. Het vlees is altijd erg lekker en smaakvol wat we ook van de slager mogen verwachten. Ga zo door en tot de volgende keer.

Zeer slechte kwaliteit vlees ontvangen en geen reactie op mijn mails

De zogenaamde dikbevleesde spareribs bestonden met name uit veel vet. Ik had acht stuks besteld voor een etentje. Niemand vond het lekker en heb het weg moeten gooien. Ik heb twee keer contact gezocht met ze en geen reactie ontvangen. Slecht vlees en slechte service dus ik bestel er niet meer.

super tevreden

Vaak besteld , super tevreden met bestel gemak, de levering en kwaliteit

Super goede service

Vlot, lekker, geen problemen

Snelle levering en goede service. Vlees is prima van kwaliteit. Zowel de kip als de ribeye die ik besteld had, waren erg smakelijk en mals. Zal er zeker niet over twijfelen om weer eens te bestellen.

Goede service en goed vlees

Snelle levering. De spareribs waren erg lekker gekruid

Prima kwaliteit, bezorging top.

Vandaag besteld, morgen in huis. Prima service.

Hou er a.u.b. Mee op iedere keer als ik iets koop komt er weer zo'n mail

Ik wordt schijt ziek van jullie ik ga jullie excluden of ik maak voor jullie een fake adres aan dus STOPPEN HIER MEE !!!!!!!!!!!!!!!! Ik kan ook een mailbom maken zo gebeurd Ik hoop dat ik duidelijk ben

Zeer goed !

Prima service, goed kwaliteit

Heerlijk stuk mals vlees!

Duidelijk bestelproces, goed vlees!

Aanrader!

Mooie stukken vlees, exact zoals beschreven en netjes verpakt en bezorgd.

Goede tournedous voor een goede prijs

over het vlees kan ik niks zeggen omdat het nooit geleverd is 15-2-22 gekocht en 21-2-22 nog steeds niet binnen.email naar internetslagerij die zei als het nog geleverd word niet aanpakken dan komt het retour terug en kan ik mijn betalling terug krijgen.helaas als andere bezorgdienst komt dan bestel ik zeker weer

Heerlijk vlees en snelle levering!

Heerlijk vlees en snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

x

Prima prijs kwaliteit

Vlees ziet er voor het geld prima uit, was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Ze zeggen internet slagerij en 24/7 bereikbaar, en had per ongeluk een verkeerde leverdatum aangevinkt mar zelfs een week later geen reactie gekregen op mijn bericht. Dus internet slagerij is misschien niet de beste keuze, maar her vlees is iniedergeval prima.

heerlijk vlees

Lekker hoor

lekker vlees voor een eerlijke prijs

nu 2 keer besteld en alles prima in orde. enige nadeel dat ik doordat ik in Limburg zit aan het einde van de rit zit maar vanuit Apeldoorn uiteraard heel begrijpelijk.

Mooi vlees

Snelle levering en goede kwaliteit

Ben tevreden over ‘t gerookt buikspek

Goed verpakt , goed product, tevreden klant…

Great service

Good quality, prompt service!

altijd goed

Snel geleverd, keurig gekoeld en schoon verpakt. Veel speciale lekkernijen, ik kan de Nduja aanbevelen!

TOP!

Goed verpakt, alles was nog bevroren. Wij vonden het geweldig. Complimentjes.