Prima service, goed kwaliteit
Duidelijk bestelproces, goed vlees!
Mooie stukken vlees, exact zoals beschreven en netjes verpakt en bezorgd.
Goede tournedous voor een goede prijs
over het vlees kan ik niks zeggen omdat het nooit geleverd is 15-2-22 gekocht en 21-2-22 nog steeds niet binnen.email naar internetslagerij die zei als het nog geleverd word niet aanpakken dan komt het retour terug en kan ik mijn betalling terug krijgen.helaas als andere bezorgdienst komt dan bestel ik zeker weer
Heerlijk vlees en snelle levering!
x
Vlees ziet er voor het geld prima uit, was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Ze zeggen internet slagerij en 24/7 bereikbaar, en had per ongeluk een verkeerde leverdatum aangevinkt mar zelfs een week later geen reactie gekregen op mijn bericht. Dus internet slagerij is misschien niet de beste keuze, maar her vlees is iniedergeval prima.
Lekker hoor
nu 2 keer besteld en alles prima in orde. enige nadeel dat ik doordat ik in Limburg zit aan het einde van de rit zit maar vanuit Apeldoorn uiteraard heel begrijpelijk.
Snelle levering en goede kwaliteit
Goed verpakt , goed product, tevreden klant…
Good quality, prompt service!
Snel geleverd, keurig gekoeld en schoon verpakt. Veel speciale lekkernijen, ik kan de Nduja aanbevelen!
Goed verpakt, alles was nog bevroren. Wij vonden het geweldig. Complimentjes.
Voor herhaling vatbaar
Procureur en Rib-Fingers besteld. Zeer goede kwaliteit. Top vlees en een snelle levering.
Dit was mijn eerste bestelling bij internetslagerij.nl. Mooie stukken vlees, keurig verpakt en erbij vermeldt of het vers is, of reeds ingevroren. Nette prijzen en een snelle en correcte levering met trunkrs. De volgende dag gekoeld geleverd. Helaas waren er een aantal stukken vlees waarnaar ik op zoek was, uitverkocht. Desalniettemin, ben ik zeer tevreden!
Update: internetslagerij heeft uiteindelijk het aankoopbedrag terggestort. Of deze review daar invloed op had? Geen idee, maar maakt wel dat de review meer zegt over de vervoerder, Trunkrs, dan over internetslagerij. Op een donderdag besteld, zou vrijdag geleverd worden. Tot s' avondslaat gewacht om vervolgens te horen dat de bezorger het te druk heeft en de volgende werkdag komt, dit is dus maandag (dan zou het al 4 dagen onderweg zijn) Nogmaals s'avonds laat wachten, om weer bericht te krijgen dat ze niet komen, weer volgende werkdag. Uiteindelijk een goede 5 dagen!! later half ontdooid vlees gehad. (tussen iedere poging is het steeds weer terug in de vriezer gemikt door vervoerder) Internetslagerij.nl meerdere malen gemaild, om er samen uit te komen, maar die vinden het allemaal geen probleem. Feit blijft dat je als vers verkocht vlees, dat tot 3 keer in een ongekoeld busje heeft gelegen, op de uiterste houdbaarheidsdatum, halfontdooid geleverd krijgt. Ligt nu in de vriezer, maar wij durven het niet aan, 90euro kwijt en een rotgevoel rijker, Thanks. Je kan je nu natuurlijk achter de vervoerder verschuilen, maar het is ook hoe je als bedrijf omgaat met dit soort missers en wat je afspreekt met een vervoerder, als ik vers vlees verkocht had ik dit nooit gepikt van mijn vervoerder en de schade op hem verhaald.
Beste Elise en Vincent, Onze excuses voor het geleden ongemak. Wij hopen het toch op de juiste manier te hebben opgelost. Wij hopen u heel graag weer te zien. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Originele beoordeling
Heerlijk en goede kwaliteit! Zeker vaker bestellen!
Dry aged ribeye is geweldig
Heerlijk vlees voor een eerlijke prijs en fijne service. Altijd vriendelijk
Goede prijs en goede kwaliteit. Ik hou van het grasgevoerd vlees. De levering is misschien niet altijd perfect, maar dat is begrijpelijk.
Super lekker