Internetslagerij is top

Spareribs waren heerlijk en op tijd bezorgd. Goed verpakt ook.

Perfect vlees perfecte service

Heerlijk!!!!!!!

Mooi vlees, goed verpakt, keurig verzorgd. Perfecte levering. Ga zo door M.Platenburg

Erg goed vlees!

Paar stukken gekocht voor kerst, dag vertraagd door drukte. Maar dat was opzich wel te verwachten rondom de kerst. Vlees was erg goed! Goede prijs-kwaliteitverhouding, ze hebben een nieuwe klant erbij ;)

Op tijd besteld, niets geleverd

Ruim op tijd vlees besteld voor kerst. Helaas een zeer slechte bezorgservice die niets geleverd heeft. Kan ik de dag voor kerst nog op zoek naar grote stukken vlees voor het kerstdiner…. En excuses? Nee….

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs. Goede vlotte aflevering.

Het was de eerste keer dat we op deze manier besteld hadden. Het was zeer goed verpakt Het vlees was super. Het was alleen jammer dat er in 2 van de 5 Ossobuco verborgen stokjes zaten waardoor we bijna een ander soort kerstfeest hadden. Op de verpakking was niet vermeld dat er stokjes inzaten.

Super Super.

Echt meedenken en snel geleverd en is zo bijzonder lekker vlees.

Keurige service

Ik koos voor afhalen omdat ik in de buurt woon. De volgende bleek mijn bestelling niet klaar omdat de webshop niet helemaal lekker liep. Ik kreeg de belofte dat mijn bestelling de volgende dag alsnog gebracht zou worden en zo geschiedde. Een deel van mijn bestelling is met de kerstdagen op de kamado gegaan en het was heerlijk!

En weer een dikke 10!

Na enkele jaren het vlees af te halen, deze kerst natuurlijk weer! Alleen dit jaar maak ik een grote blunder. Één telefoontje en prima opgelost. Wat ben ik blij dat jullie in Apeldoorn zitten. Heerlijk vlees!

Erg goede en verzorgde producten met top service!

Producten zelf afgehaald bij Jans vlees, super netjes geholpen (ook uiterst vriendelijk!) en alles netjes geleverd in een isolatiezak, ondanks dat het niet verstuurd hoefde te worden. Daarbij ook pas de woensdag voor kerst besteld en een mail achteraan gedaan of het nog wel voor kerst afgehaald kon worden, donderdagochtend al vroeg een mailtje dat dit geen probleem was incl een bevestiging van een wijziging in mijn order.

Netjes te woord gestaan aan de telefoon en toen online mijn bestelling gedaan

Prima !

Uitstekend vlees voor een zachte prijs

Heerlijk mals en smaakvol vlees. Netjes op tijd geleverd en goed verpakt.

geweldige snelle service!

Te laat wilde ik een hele grote runderschenkel bestellen en aan de telefoon kreeg ik een vriendelijke medewerkster die het toch voor mij in orde heeft gemaakt, waarvoor veel dank !! Dezelfde dag werd de bestelling geleverd. Goed verpakt , op de aangegeven tijd, we waren blij verrast. En last but not least... op de tweede kerstdag heeft hij eerst 4 uur gerookt en daarna 5 uur gegaard in een heerlijke saus op de Bastard ! Zeer smakelijk !! Veel dank nogmaals voor snelle service van een mooi product

Goed!

Goed en lekker vlees met een razendsnelle service

Mooie website met mooi assortiment en duidelijke informatie van alle producten. Vriendelijke medewerkers en altijd weer genieten als onze bestelling binnen komt

Heerlijk genoten!!

Voor het kerstdiner een heerlijk groot stuk vlees besteld. Voor wat extra informatie en advies gebeld met de webshop en heel vriendelijke te woord gestaan door een van de medewerkers. Het was erg netjes verpakt en het vlees smaakte heerlijk. Het was een ware traktatie!! Ik blijf hier voortaan bestellen

Geslaagde kerstavond mede dankzij de internetslagerij

Gezellig wezen gourmetten met heerlijk vlees

Heerlijk vlees en super snel geleverd

Het was geweldig, vlees was heerlijk en super snel geleverd.

online de beste

Super geregeld

Heel erg goed vlees, hier gaan we vaker bestellen!!

Ondanks dat het door de drukte voor de kerst 2 dagen langer duurde voor we het vlees bezorgd kregen was de kwaliteit nog uitstekend.

Kon beter

Eerder bij jullie besteld en vlees was van uitstekende kwaliteit. Dit keer was de kalfssukade helaas niet zo mooi als verwacht. Veel meer vet en zeen dan de vorige keer. Jammer

Goede service, mooi stuk vlees

Hele goede service en mooi stuk vlees.

Die was mij eerste keer dat ik vlees online bestelde en het was een goede ervaring. Het vlees kan nog goed behoren en gekoeld binnen om de dat dat het binnen moest komen

In het vervolg toch een ander.

Eerste indruk van het vlees is matig, ten tijde van schrijven 2 stukken geprobeerd. De picana had nauwelijks een vetlaag en de sparerib was niet dikbevleesd. Bestelproces ging wel makkelijk. Door drukte duurde het wel 2,5 dag voordat het vlees er was maar dat lag meer aan de transporteur, het vlees was nog wel gekoeld bij aankomst.