Veel keuze. Heel netjes bezorgd. Vlees is van zeer goede kwaliteit
Wij bestellen wekelijks en bevalt ons goed. Word netjes gekoeld afgeleverd door een vaste chauffeur. Ligt alles netjes in de koelkast ! Gewoon top geregeld , en niet te vergeten de goede kwaliteit
uitstekende regeling: site, kiezen, bestellen, leveren. Alleen de BBQ en eten zelf gedaan! Goede kwaliteit vlees
Kwaliteit producten. Snelle levering.
Heerlijk vlees en snel af te halen bij mij in de buurt.
Bestelling snel verzonden
Gewoon weg goed
Voor de zoveelste keer ossenhaas puntjes besteld, Tot nu toe elke keer mooie stuken mogen ontvangen, wordt je blij van!!
Top! Lekker vlees en snel geleverd!!
Vlees ziet er goed uit. Smaak weet ik nog niet, het ligt in de vriezer.
Netjes verpakt en op tijd geleverd !
Meerdere keren een bestelling geplaatst, En telkens netjes verpakt en kwalitatief heel goed
Maar pas tijdens de komende feestdagen weet ik of het smaakt.
jullie zijn nog niet van mij af
Niet eerder zulk lekker en mals ossobucco- en ossestaart- vlees gegeten , met ook nog bereidingswijze- tips van de internetslager! (Mijn 3 gasten zijn het ermee eens).
Snel geleverd en een goeie prijs
Heerlijk vlees van goede kwaliteit.
Mooie producten, snel en vakkundig gekoeld verpakt verstuurd en binnen een dag afgeleverd.Top.
Wij zijn super tevreden Het vlees zag er goed uit en smaakte heerlijk Mooie grote mooie stukken vlees voor op de bbq Ook zijn we erg tevreden over de snelle levering
De leverancier is wel bij mij aan t hek geweest maar heeft niet het telefoonnummer gebeld wat bij de brievenbus vermeld stond, zodat het pas na het weekend afgeleverd is. Erg jammer als je dat weekend gepland had om de worst voor gelasten te serveren.
Good Range of products and varieties from different countries of origin. Perfect for when looking for something specific, but also good for stocking the freezer with the essentials.
Duim
Deze week voor het eerst besteld. Bestelling was goed te volgen en kwam binnen het aangemelde tijdvak. Super verpakt ! Wij hadden voor 4 personen de wild combi hert en zwijn. fantastische kwaliteit! Wat een ontdekking dit bedrijf!