Wat we tot nu toe hebben gegeten van het bestelde vlees was heerlijk. Goede levering netjes verpakt.
Duidelijke website. Vlotte service en opvolging. Bestelling volgende dag geleverd (20u).
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de bezorging en de producten zijn netjes , schoon verpakt en op tijd geleverd..qualitijd weten we nog niet..we hebben t in de diepvries gelegd
Prachtige product ontvangen op de vooraf afgesproken dag. Gewoon conform verwachting!
Alles naar wens
Botten voor de hond besteld hij was er ZEER blij mee UITSTEKENDE kwaliteit
Kwaliteit van het vlees is goed, zoals altijd eigenlijk. Het enige wat soms lastig is, is de bezorging aangezien die alleen in de avond tussen 17:00 en 22:30 kan komen. Maar dit weet je voordat je besteld en zal ook logistiek de meest handige oplossing zijn.
Een goed bedrijf. Met goede producten. De communicatie is ook zeer goed.
super lekker vlees, de moeite waarid
De levering exact op tijd. Vlees van goede kwaliteit
met dit wat koudere weer , een heerlijke ouderwetse potje stoofvlees.
Eerste keer bestelling gedaan en was snel bezorgd, vlees was goed verpakt. Vlees is lekker. Ben tevreden.
goed verpakt
Prima bezorging en natuurlijk ook prima producten. Ga zeker nog eens bestellen.
Goed vlees, snelle levering.
Goed en lekker vlees betaalbaar en snelle levering en fijn dat s,avonds bezorgd wordt.
Goed vlees
En steeds weer dezelfde geweldige kwaliteit. Super verpakt en goed gekoeld.
Zondag besteld Maandag in huis. Gekoeld transport en speciale verpakking om het vlees goed te houden.
Bestelling snel en correct geleverd. Die voldeed aan alle verwachtingen.
1 puntje tijdstip van levering is erg laat in de avond, als je vroeg op moet. Ik snap qua planning dat het route vs tijd is maar toch als daar een oplossing voor is
Heel kort en krachtig, bestellen en 1,5 dag later lagen de eenden borsten bij mij in de vriezer!! Top
Mooi vlees, heel veel keuze. Snelle levering in de avond alles goed ingepakt. Heel fijn. En ook nog erg lekker
Strakke levering !! perfect verpakt !!
Diverse soorten vlees besteld. Was prima van kwaliteit en keurig gekoeld en op tijd bezorgd, zeer goede ervaring