Meerdere keren een bestelling geplaatst, En telkens netjes verpakt en kwalitatief heel goed
Maar pas tijdens de komende feestdagen weet ik of het smaakt.
jullie zijn nog niet van mij af
Niet eerder zulk lekker en mals ossobucco- en ossestaart- vlees gegeten , met ook nog bereidingswijze- tips van de internetslager! (Mijn 3 gasten zijn het ermee eens).
Snel geleverd en een goeie prijs
Heerlijk vlees van goede kwaliteit.
Mooie producten, snel en vakkundig gekoeld verpakt verstuurd en binnen een dag afgeleverd.Top.
Wij zijn super tevreden Het vlees zag er goed uit en smaakte heerlijk Mooie grote mooie stukken vlees voor op de bbq Ook zijn we erg tevreden over de snelle levering
De leverancier is wel bij mij aan t hek geweest maar heeft niet het telefoonnummer gebeld wat bij de brievenbus vermeld stond, zodat het pas na het weekend afgeleverd is. Erg jammer als je dat weekend gepland had om de worst voor gelasten te serveren.
Good Range of products and varieties from different countries of origin. Perfect for when looking for something specific, but also good for stocking the freezer with the essentials.
Duim
Deze week voor het eerst besteld. Bestelling was goed te volgen en kwam binnen het aangemelde tijdvak. Super verpakt ! Wij hadden voor 4 personen de wild combi hert en zwijn. fantastische kwaliteit! Wat een ontdekking dit bedrijf!
Goede service en heeel goede vlees!!
Goede kwaliteit en snelle levering
De site is onwijs traag ik denk ook dat hier zeker mensen door weg gaan. Bezorging zou tussen 5 en 10 in de avond komen, om half 10 stond er ineens dat de bezorger een ongeluk had gehad en de rit niet voort kon zetten, De volgende dag alles binnen gekregen om 9 uur waarbij het meeste vlees al niet meer gekoeld was. Gelukkig was de beef hammer nog wel redelijk koud waar het ons om ging. Tip kijk de site na en maak hem sneller en regel iets voor als vlees een dag later word geleverd want de schnitzels smaken niet echt lekker meer.
Beste van Coen Burgwal, Dat is jammer om te horen. Onze excuses voor de 1 dag te late levering. 99% Wordt binnen 1 dag geleverd (binnen 9 uur). Mocht dit niet het geval zijn dan gaat het pakket voor de nacht bij Trunkrs in de vriezer voor een goed gekoelde levering de volgende dag. Het klopt dat de website op momenten (drukke momenten) wat trager is, hier wordt door onze technische mensen aan gewerkt. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk toch tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Top vlees
Amazing meat. the delivery came a little late, but it was worth it.
Mooie webwinkel met veel keuze. Website soms wel iets wat traag, alles keurig verpakt ontvangen.
Netjes milieuvriendelijk verpakt. Ziet er allemaal perfect uit.
Ik had wat problemen met mijn cadeaubon. Ze zijn goed bereikbaar of bellen direct terug om een oplossing te vinden. Alles gelukt. Nu het vlees nog proeven maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Netjes verpakt en bezorgd zonder problemen
Omdat ik nog lang niet het volledige assortiment heb geprobeerd kan ik niet alle sterren geven, ik weet niet of de bijvoorbeeld de ossenhaas AAA kwaliteit is. Wat ik wel heb geprobeerd is absoluut het geld waard, precies geleverd zoals omschreven en heel goed verpakt. Ik ga zeker weer bestellen.
Uitstekend ,pakket volledig gekoeld ontvangen. De leverworst en de ossenworst ;de lekkerste die die ik ooit geproefd heb !