Super goed vlees, zeer goede en snelle levering en scherpe prijzen

Super goed vlees, zeer goede en snelle levering en scherpe prijzen. De bavette en spareribs zijn absoluut aan te raden.

Het vlees was heerlijk. Hoge kwaliteit

Kwaliteit vlees zoals wij van de slager verwachten. Veel vers vlees ipv diepvries.....

Alles kwam zeer netjes verpakt binnen en smaakte ook goed!

Ik ben in alle opzichten zeer positief over Internetslagerij!!

Dag 1 de bestelling gedaan en dag 2 de bestelling ontvangen. Het vlees was per stuk vacuüm verpakt en de stukken waren in een stevige zak verpakt en in een doos vervoerd. In de doos zat ook een aantal koelelementen; de elementen waren zeer hygiënisch in plastic verpakt tegen het lekken van condens. En dan nog het allerbelangrijkste: ik bestelde Ossobuco en ontving de mooiste stukken die ik ooit heb gezien. De prijs was lager dan bij de slager om de hoek! Goed gedaan Internetslagerij!!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Kwaliteit /prijs verhouding erg goed, eerlijke prijs voor lekker vlees

Goed vlees

Netjes verpakt en heerlijk vlees. :)

Lekker snel in huis !!

Eerste keer besteld , heerlijke Thüringen worst. Dat was de aanleiding

Uitstekkend

Van alle slagerijen online de beste!

Top!!!

Echt super lekker die braadworsten. Zo horen Duitse braadworsten te zijn. Hopelijk zijn de spareribs ook lekker!! Kwaliteit staat voorop!

Lekker vlees

Goede service, komt goed verpakt aan. Vlees is van goede kwaliteit en lekker mals. De biefstuk spiesjes zijn hier favoriet!

Supersnelle levering

Produkten keurig verpakt en als omschreven

Weer goed bevallen

Top bedrijf met heerlijk vlees

Heerlijk vlees

Snelle levering en netjes verpakt.

Mooie kwaliteit van het vlees

Het eerlijk rundvlees was absoluut boterzacht en zeer smaakvol. Geweldig. Eerlijk is eerlijk

Top steak!

De Tomahawk was een feest, gaan wij zeker nog een keer bestellen!

Wat een geweldig vlees

Het nieuwe rundvlees van Jan is buitengewoon goed. Echt top...

Super netjes afgeleverd! Mooie stukken vlees

Echt top

Lekker vlees

Goed vlees en goede service

Uitstekend: snel geleverd, goed verpakt

Klein foutje bij de levering. Er ontbrak een artikel. Is de volgende dag direct gecrediteerd.

Snel geleverd, schappelijke prjjzen

Zitten 4 zakjes bij de bestelling, maar met welke inhoud?? Nu nog in de diepvries Verpakking zou iets beter kunnen, bjjv. met vriespack erbij. Was nu tegen t ontdooien aan.

Top vlees en service

Bestel regelmatig vlees, het is top kwaliteit van de bovenste plank.

Lekker vers vlees geleverd aan de deur voor een mooi prijsje

Heerlijke verse beef brisket besteld voor op de BBQ. Volgende dag al bezorgd. Uiteraard goed gekoeld verpakt en dat alles voor een mooi prijsje.

Keurige goed verpakte levering

Mooie grote stukken en kwalitatief goed vlees in 2 muisklikken besteld. Volgende dag goed ingevroren geleverd gekregen.

Uitmuntend, zeer goede kwaliteit en levering!!!!!

Zeer verzorgt en topkwaliteit, vind hele mooie website, ook voor de kleinere liefhebber, sportief.

Uitstekende service, genoeg keuze en snelle levering.

Uitstekende service, genoeg keuze en snelle levering. Hier ga ik vaker bestellen.