Lekker vlees zoals je verwacht van de slager.

goed maar paar opmerkingen

gekoeld transport )is volgens mij ook wettelijk verplicht! tempexdozen blijft nog koeler, maar voor de rest perfect!

Perfect gegaan

Eerste keer besteld, mijn verwachting ver overtroffen, zo hoort vlees te zijn, super en zeker blijf ik hier bestellen!!!!

Top vlees en levering

Aanrader. Heerlijk weekend gehad met de bbq. Gaan we zeker nog een keer doen echt top.

Perfect en snel

Alles keurig verpakt en goed koud ontvangen.

Mooi vlees.

Mooi vlees goede kwaliteit. Jammer alleen dat van de vier vacuüm verpakkingen er drie niet vacuüm waren. Verder mooie ribben goed bevleesd en mooie dikke kippenvleugels.

Eerste keer besteld

Ondanks dat de website aangaf, dat als er in het weekend besteld werd, de producten op maandag geleverd zouden worden, werden ze dinsdag geleverd. De eendenborstfilet was niet 200-220 gram, maar 180 gram. Dat waren de minpuntjes. De runderbotten en de kip waren naar verwachting! Verder alles heel goed verpakt, schoon en goed gekoeld geleverd. De levering kon ik bijhouden, dus precies zien hoe laat het zou arriveren. Wel jammer dat de EPS boxen zijn afgeschaft, de zakken waarin de producten geleverd zijn kunnen helaas niet opnieuw gebruikt worden, wat veel afval geeft.

Scherpe prijzen voor kwaliteitsvlees

Mooie prijzen voor dit kwaliteitsvlees en heel snel in huis.

Top service.

Niks op aan te merken

Goed vlees, maar het verrassingspakket bleek duur

Ik bestel met enige regelmaat bij internetslagerij. Het is gewoon goed vlees. Nu wilde ik deze keer eens zien wat het Vleespakket Deluxe behelst. Ik kwam erachter dat wanneer ik de onderdelen los had besteld (iets) goedkoper uit was geweest. En dus zeker geen 5 euro korting kreeg. Jammer, want niet alle stukjes vlees uit dit pakket zou ik zelf hebben uitgekozen.

Was te laat met bestellen. Gelukkig belde Internet slagerij een paar minuten later of de bestelling nog mee moest voor de bezorging van die dag. Verder altijd vlees van goede kwaliteit en netjes verpakt.

Zeer goed vlees voor een mooie prijs.

Zeer verrast door de snelheid van de bezorging en de kwaliteit van het vlees. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Al een aantal keren besteld hier. Ik ben tevreden.

Voor de eerste keer besteld, zeker niet de laatste keer

Vlees was erg netjes verpakt en nog diep bevroren bij levering.

Snelle bezorging

Ik heb sparibs besteld ze zien er mooi uit weinig vet,er aan.Ze waren heel goed verpakt zowel de sparibs als de verpakking er om heen,ze waren nog steeds goed bevroren toen het bezorgd werd

Uitgebreid assortiment met goed en smakelijk vlees

Uitgebreid assortiment met goed en smakelijk vlees

Vlees was goed verpakt kwaliteit ziet er goed uit!!

Keurige service.

Zeer snel qua bezorging en kwalitatief zeer goed vlees

Zeer makkelijk om te bestellen en kwalitatief zeer goed vlees

Vlees zo als het hoort te zijn,een opmerking, De bestelling niet in de avond uren bij de klant brengen.

Goed vlees en snel in huis

Goede website. Overzichtelijk en veel keus. En zeer goede kwaliteit

Top!!

Duidelijke site, snelle en keurig verzorgde levering en een top kwaliteit vlees!

Service

Goede service en lekker vlees.

Top producten

Ekle keer weer top producten ontvangen

vlees is van goede kwaliteit.