vlees is van goede kwaliteit.
Goede ervaringen, vaste klant inmiddels :)
Scherpe prijzen. Goed vlees. Snelle levering. Nette verpakking. Gewoon goed geregeld ;)
Heerlijk vlees, snel en netjes geleverd.
Kon de volgende dag gelijk al de bestelling ophalen. Correct ontvangen, komt hygiënisch over. Super. Ook netjes verpakt met een extra zak in een doos zodat je geen rauw vlees sap in je auto krijgt.
Uitstekende ervaring en kwalitatief zeer goed vlees. AANRADER!
Snel geleverd vers vlees en daarnaast nog eens heel lekker!
Wij vonden het best eng om vlees via het internet te bestellen. Maar zoals beloofd is het vers aangekomen. Erg goed gekoeld verpakt en onwijs goed vlees. Zeker niet te vergelijken met de supermarkt. Wij zijn erg tevreden en het is zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt
Het vlees is super. Duidelijke website....Ga zo door...
Het vlees is altijd heerlijk en snel in huis.
trage levering kwaliteit oke
Beste Teun Den Houdijker, Wat een vreemde review. Vrijdag om 16.30 besteld is maandag in huis. Dat is ook gebeurt. U bent tevens nagenoeg de buurman, wellicht handiger als u haast heeft het even af te halen. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Goede kwaliteit maar flink aan de prijs.
Beste heer Collazuol, Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat het vlees van goede kwaliteit is. Wat is duur? Onze prijzen zijn echt wel scherp voor kwaliteitsvlees. Vanaf €65,- verzenden wij het ook nog gratis en leveren het op de zelfde dag. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Super goede service en het gourmetvlees was heerlijk!!
Klikken en bestellen. De volgende dag kon ik afhalen in Apeldoorn
Alles wat besteld was is netjes geleverd. Netjes vacuüm verpakt. Vlees is heerlijk van smaak en zeer mals. Prijs en kwaliteit goed in verhouding.
Besteld, betaald en netjes op de afgesproken tijd geleverd. En het vlees was ook prima!
Netjes verpakt, vers, mooi mals vlees. Een aanrader voor iedereen die kwaliteit wil voor een acceptabele prijs.
Goede aflevering . Vers en perfect van smaak.
Goed verpakt en goede kwaliteit
Altijd Quality vlees en voor een mooie prijs , en ook goede bezorging en ingepakt
Zeer goed en mals BBQ vlees ontvangen, netjes verpakt en alles volgens afspraak geleverd
Vlees was op temperatuur en goed verpakt
smaakt goed
Heb een leuk pakket aan vlees bij elkaar besteld. Bezorging verpakking en veel losse stukken vlees zijn van goede kwaliteit. Heb echter ook een brisket besteld van 2.5 kg waaraan zonder alles weg te snijden 650 gr vet zat. Vet is smaak maar zoveel is echt te gek.
het vlees is netjes verpakt ingevroren en komt ook nog bevroren aan. alleen 2 koelzakjes waren kapot, zodoende zat de gel door de hele verpakking.