Easy to order online. Very nice website and fast delivery to Belgium. Any meat lover should give them a try, you wont be disappointed.
Netjes verpakt, en het vlees was tot nu toe erg lekker.
Snelle levering en goed verpakt
Alles was goed verpakt en nog bevroren en de smaak was prima
Het vlees is echt super....keurig verpakt en heel snel geleverd. Ik had het vlees 's morgens besteld en het al de zelfde dag in huis. Toppers...
Lekker en goed vlees! Snel geleverd, mooi Koud. Goede communicatie!
Top kwaliteit, vast adres voor goed en lekker vlees
Goede service en bezorging. Heerlijk vlees en goed aangeleverd en verpakt.
Altijd goed, eerlijke prijzen netjes verpakt.
Wat ze beloven kommen ze na. Voor 10 uur besteld, de volgende dag bezorgd.
Goed vlees netjes geleverd
Topkwaliteit vlees, kost wat maar dan heb je ook wat. Levertijd en levering is top verzorgd.
Vaker besteld en de Ierse Ossenhaas is van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd . Nu de Bavette en die ziet er ook prima uit
Zoals altijd, heerlijk vlees, goed verpakt verzonden, en afgeleverd zoals toegezegd.
Heerlijk supermals vlees Besteld en de volgende dag vers binnen Nu een keer of5 a6besteld en blijft zo fijn en lekker vless
Super snelle levering en super fijn vlees
Heerlijk vlees en snel geleverd
Goed vlees en prima service wederom erg tevreden
Lekker vlees voor een goede prijs.
Uitstekend bezorging perfect en goed vlees
Op aangegeven dag (snel) en goed gekoeld bezorgd. Door de bestelde hoeveelheid de stukken nog niet allemaal op kwaliteit kunnen beoordelen, maar de stukken die ik heb bereid zijn kwalitatief op orde. Zeker dat ik op internet slagerij meer zal gaan bestellen.
Ik bestel meestal een grotere bestelling, om in te vriezen. Het vlees is kwalitatief goed en altijd netjes in porties verpakt. Ook de servixe is heel vlot, wanneer ochtend of de avond ervoor besteld is dan is het 's avonds in huis. Dus last minute barbeque is snel geregeld.
Mooie stukken vlees en een snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar
Zeer vlotte levering, vlees was van top kwaliteit. Zeer smaakvol en gewoon zoals het hoort te zijn.
netjes op tijd afgeleverd en goed verpakt