Goed bedrijf. Prima kwaliteit en service.

Topvlees, snel geleverd

Bestel al tijden hier, topvlees erg tevreden over de service. Assortiment mag soms wat groter.

Mooi vlees goed verpakt

Snelle levering. Goed gekoeld verpakt. Mooi vlees.

Snel geleverd (afgehaald) en super kwaliteit

De online shop is duidelijk. De foto's zijn zoals het product dat je geleverd krijgt. De verpakking is zeer degelijk. Prijzen zijn ook concurrerend en het meeste is op voorraad. Zeer tevreden over de service en het product. Hier gaan we zeker vaker shoppen.

uitstekende kwaliteit

erg goed vlees, keurig verpakt en verzonden.

Prima levering en lekker vlees

Het vlees werd prima geleverd. Het vlees was vers en van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

Geweldig stuk vlees

Mijn eerste bestelling hier was een succes. Levering stipt op tijd en duidelijk via berichtgeving vooraf aangegeven. Het vlees was goed schoongemaakt en goed van kwaliteit. Kon dus niet beter wensen.

lekker mals vlees, weer top!

Heerlijk gegeten van alle lekkere vlees van tournedos tot entrecote en heerlijke worstjes allemaal bereid op de BBQ.

goede kwaliteit.

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het vlees.

Lekker vlees voor een goed prijs

Was blij mee de snelle levering

Fijn bestelsysteem, adequate bezorging en SUPER goede kwaliteit vlees

Ik heb nu al meerdere keren besteld en het bevalt me meer dan goed. Mooie stukken vlees, super goed van kwaliteit. Bestelling wordt netjes ingepakt geleverd. Ook hier wordt geluisterd en gekeken naar steeds betere verpakkingen die minder milieu belastend zijn.

STOP en haal geen supermarktvlees meer!

Ik ben al een tijdje gestopt met supermarkt vlees, minder smaak, opgefokt vlees met veel water er in. Al geef ik eerlijk toe dat je ook je lokale slager moet supporten. Maar Internetslagerij.nl maakt het wel erg makkelijk! Breed assortiment Horeca kwaliteitsvlees tip top, vers aan huis geleverd! Ga ik zeker vaker doen, smaakte echt TIG keer beter dan dat saaie supermarkt spul... gewoon doen, en je wilt niet meer terug!

Snel geleverd, bijzonder goed verpakt, prima kwaliteit

Een aanrader!

Super lekker vlees!

Superrrr

Super en snel

zeer goed

zeer goede webside en makkelijk te vinden wat je wil hebben en snelle levering

De service is geweldig

Topbedrijf met een mooi ruim assortiment

Topkwaliteit

lovely meat - fair prices and good delivery

I have only eaten a couple of osso buco and they were excellent - hope the rest is just as good

snelle levering, zo weer in de vriezer en heelijk!!!!

snelle levering, vriezer vol en ... heerlijk vlees!

Kwaliteit.

Zeer tevreden over mijn bestelling, Het was heerlijk. Zeer netjes verpakt en kwam koud aan.

SUPER

GOEDE SERVICE EN GOEDE SPULLEN

Alles was verpakt zoals ik gevraagd had. Het was goed gekoeld en netjes verzonden!

Ik bestel hier al een paar jaar mijn vlees, en elke keer is het prachtig vlees, heel snel geleverd, en allemaal voor een redelijke prijs. Meer kan je toch niet vragen? Self care is belangerijk, dus bookmark deze website, en bestel een Picanha.

Zoals gewoonlijk, weer heerlijk vlees, en supersnel bezorgd. En ,,,,, milieuvriendelijk verpakt en verzonden.